Categorie: vluggertjes
2017-06-27 07:57:57
Ik kan niet wachten!

Ik zie je staan, loop op je af en duw hartstochtelijk mijn mond op de jouwe. Wild laat ik m'n tong tussen jou lippen door glijden en ontmoet de jouwe. Mijn heupen duw ik tegen de je aan en voel je paal al groeien in je broek. Je vingers verstrengelen zich in m'n haar en je duwt m'n hoofd harder tegen de jouwe, kantelt 'm zodat je de kus nog meer kunt verdiepen. Mijn hand zakt af naar je borst, waar ik je tepels vind en er zachtjes in knijp. Jou hand vind m'n billen en duwt me nog dichter tegen je snel groeiende paal... Wanneer deze door de kleren heen contact maakt met m'n hete kutje kan ik een diepe kreun niet onderdrukken...


Ik haal m'n mond van de jouwe en begin verwoed jou overhemd te ontknopen. Door mijn ongeduld en trillende handen gaat dit niet snel genoeg en met een ruk trek ik je overhemd kapot en duw het van je schouders. Overal kusjes gevend laat ik me door m'n knieŽn zakken en begin aan je riem te prutsen.. Ik wil die heerlijke harde pik die ik door je broek voel in m'n mond. Eindelijk lukt het me om je broek los te krijgen en duw deze samen met je ondergoed naar beneden, om je enkels. Ik heb geen tijd om ze samen met je schoenen helemaal uit te trekken, ik ben veel te geil van het almaar wachten op jou... Ik kijk naar je omhoog en zie in je ogen een wilde hartstocht, een verlangen, groot. Ik laat m'n tong over m'n lippen glijden en zie als reactie je pupillen verder verwijden. Je weet wat ik ga doen en je wilt het.

Ik kijk recht voor me en zie een heerlijke pik naar me toe steken. En als verassing, een geheimpje dat je me blijkbaar niet hebt verteld, zie ik een lekkere piercing.. Hmm fuck wat heb ik zin om 'm in m'n mond te nemen. Omdat ik niet langer hoef te wachten doe ik m'n mond open en lik geil naar je omhoog kijkend over je heerlijke eikel. Je piercing beweegt mee. Nog een keer streel ik plagerig met m'n tong over je eikel. Maar daarna ga ik ervoor, doe m'n mond open en laat je eikel in m'n mondje glijden. Ik sluit mijn lippen eromheen en begin te zuigen. Ik voel hoe je pik van geilheid omhoog wipt in m'n mondje, iets wat me nůg geiler maakt. Verder laat ik je paal in m'n mondje glijden en begin op en neer te bewegen... Je handen verplaatsen zich van naast je lichaam naar m'n hoofd en duwen me voorzichtig maar dwingend steeds verder over je pik, tot deze achter in m'n keel zit en ik met m'n neus tegen je lichaam duw.

Je begint met je heupen te bewegen in een rustig tempo, m'n hoofd meebewegend.. Oh ik vind het zo geil wanneer je me zo dwingt. Met m'n hand ga ik naar je ballen en kneedt ze zachtjes, laat ze door mijn vingers glijden en kneedt weer verder. Je begint te kreunen, ik merk dat je geniet. Ik ook. Ik wil meer, veel meer. Wanneer je m'n hoofd los laat. Sta ik op en begin weer met je te kussen. Je proeft je eigen voorvocht.

Je pakt m'n shirt vast en trekt 'm over mijn hoofd. Je maakt m'n bh los en laat 'm van mijn schouders glijden, hij valt op de grond. Ik sla m'n armen om je nek, duw mijn mond weer op de jouwe voor een pure, passionele zoen terwijl je handen zich om mijn borsten sluiten. Je knijpt erin, speelt met mijn tepels. Ze worden hard in je handpalmen. Je laat ze tussen je vingers rollen tot ik kreunend mijn mond van de jouwe haal en jij je mond naar mijn tepel laat dwalen. Je likt eraan, sabbelt, zuigt en bijt. Oh mijn God m'n knieŽn beginnen het te begeven..

Je begint m'n rok los te maken en schuift het naar beneden. Terwijl ik er uit stap en in mijn string voor je sta bekijk je me van top tot teen. Je weet niet hoe snel je je broek en schoenen uit moet trekken. Giechelend sla ik je gade. Wanneer je weer overeind komt sla je je armen om me heen en duwt je heerlijke mond weer gretig op de mijne. Je handen beginnen m'n billen te kneden, ik kreun hard. Oh wat ik dit lekker.

Je tilt me op en loopt met me naar de eettafel. Het eerste meubelstuk wat we tegen komen in de ruimte. Je zet me erop neer en al kusjes en likjes gevend over mijn geile lijf kom je uiteindelijk bij m'n stringetje. Je laat je vinger over het kleine stofje glijden en kijkt met grote ogen naar me op. 'Ja schat, ik ben super geil' geef ik antwoord op je vragende blik. Ik weet dat je net hebt gevoeld dat m'n string zeiknat is.

Je laat een vinger onder het stofje glijden en merkt dat mijn schaamlippen al open staan van opwinding, druipend van m'n geil. Je laat een vinger bij me naar binnen glijden. M'n hoofd valt in mijn nek en een gilletje ontsnapt aan m'n lippen. Mijn heupen schokken eventjes. Rustig laat je je vinger in en uit glijden, lettend op wat mijn lichaam als reactie geeft. Al gauw merk je dat ik er wel een tweede vinger bij kan hebben, trekt mijn string uit en laat deze erbij glijden. Om het je makkelijker te maken laat ik me achterover op tafel zakken en zet de hakken van m'n voeten op de rand van de tafel. Je vingers beginnen het tempo te verhogen en bij elke stoot komt er een geile kreun uit m'n mond. Mijn heupen heffen zich automatisch op, op zoek naar dat heerlijke hoogtepunt.

Je begint m'n dijen te kussen, door mijn liezen te likken om uiteindelijk bij m'n clitje aan te komen. Terwijl je me heerlijk met je vingers neukt laat je je behendige tong over mijn knopje glijden. Het onverwachte, heerlijke, opwindende gevoel daarvan komt zo vanuit het niets dat het orgasme me overvalt. Hard kreunend, schokkend kom ik klaar terwijl je vingers steeds langzamer in me bewegen. Tijd om uit te hijgen krijg ik niet. Je staat op en zonder pardon duw je je keiharde pik in mijn lekkende kutje. In ťťn keer laat je 'm naar binnen glijden, langs m'n gspot. Mijn rug kromt zich en een nieuwe kreun ontwikkeld zich.

Keer op keer pomp je die geile paal van je bij me naar binnen. Langs mijn gspot. Je brengt je ene hand naar m'n borst en begint met mijn tepels te spelen, terwijl de ander zich naar m'n clitje laat zakken. Wanneer je haar aanraakt begint m'n hele lichaam te trillen, ik begin opnieuw te hijgen. Het is zo'n heerlijk gevoel, die pompende pik diep in me steeds langs m'n gspot strelend, je ballen die tegen mijn kontje slaan. Je handen die me verwennen. Oh ik voel een tweede orgasme er aan komen!

Jij merkt dit, maar geeft me nog niet die voldoening. Je pik glijdt uit me, tilt me op en zet me op de grond. Al kussend draai je me om en duwt me met mijn buik op de tafel. Met je knie duw je m'n benen uit elkaar. Je gaat door je knieŽn en likt over mijn clitje, door m'n kut, naar boven over mijn sterretje. Een kreetje van geilheid komt over m'n lippen 'Oh ja! Asjeblieft ga door!' hoor je uit m'n mond. Even blijft je tong me daar ook verwennen. Dan sta je op, zet je je pik tegen m'n gaatje en laat 'm langzaam mijn kontje in glijden. 'Oooooh jaaaaaaaaaa!' Ik vertrek mijn gezicht van pijn en genot. Vooral genot, deze heerlijkheid is al zo lang geleden.

Met elke stoot kom je dieper in me. Tot ik je ballen tegen mijn kutje voel stoten en weet dat ik je gehele paal in m'n kontje hebt. Ik kijk achterom, naar je ingespannen hoofd waar al wat zweetdruppeltjes op parelen. Ik weet dat het voor jou ook niet lang meer gaat duren... Je stoot nu met lange diepe halen, lekker hard maar niet tť. Je geniet ervan, ik hoor je hijgen, ik zie je zwoegen en ik wil je zaad. Dit laat ik je dan ook weten. Je kijkt me aan en ik kijk jou over mijn schouder aan. In mijn ogen geef ik je toestemming om je te laten gaan. Je doet je ogen dicht en begint in hoog tempo op me in te beuken. Mijn bovenbenen slaan tegen de tafel, die met elke diepe stoot een stukje verschuift.

Ik voel je diep in m'n kontje verharden, je kreunt, je stoot nog harder en slaakt een kreet terwijl ik je heerlijk warm in me voel klaarkomen. Je pik pulseert heerlijk in me. Dat is voor mij het moment om me ook te laten gaan en kreunend kom ik voor de tweede keer klaar.

Je laat je op m'n rug zakken en zo komen we rustig aan samen op adem...  Wil jij samen onder de douche?