Categorie: ex
2017-09-29 06:29:40
Arne neukt dronken de vriendin van zijn ex!

Arne had er zin in. De beste vriendin van zijn ex zat dronken in zijn huiskamer en had hem in haar beschonken bui opgezocht om eens lekker met hem naar bed te gaan. Sinds hij en zijn ex uit elkaar waren, wilde ze eigenlijk meteen al haar slag gaan slaan, maar ze had er gewoon het lef niet voor. Maar na een aantal maanden besloot ze zichzelf moed in te drinken en hem op te zoeken. En daar zat ze dan. Op zijn bank, zonder slipje en in een bijzonder kort jurkje. Het was zomer, dus warm genoeg om in de avonduren in alleen een strak, haast niets verhullend jurkje buiten rond te lopen. Arne was even naar de wc gegaan omdat hij zijn blaas leeg wilde hebben als hij haar ging neuken.


Op de gang haalde hij diep adem en liep de huiskamer binnen, waar hem een heel aangename verrassing wachtte. Het dronken sletje zat al naakt op de bank en had haar benen van elkaar gedaan en drukte de afstandsbediening in haar natte kutje. Arne maakte zijn broek weer los en trok deze razendsnel uit. Hij begon eraan te trekken terwijl hij naar dat lekkere sletje toeliep. Zodra ze zijn lul vlak voor haar gezicht zag, trok ze de afstandsbediening uit haar natte snee en begon ze gulzig aan zijn dikke paal te zuigen. Ze was straalbezopen en kwijlde er behoorlijk op los, waardoor Arne’s pik erg nat werd. Het sletje liet zijn lul na een minuut of twee los en ging op haar rug liggen, met haar benen ver uit elkaar. Arne keek zo in haar natte spleet en kroop op de bank. Zijn armen leunden naast haar bovenlichaam, terwijl hij zijn lul zonder zijn handen te gebruiken in haar kutje drukte.

Langzaam penetreerde hij dat geile poesje, terwijl het dronken sletje kreunde van genot en met haar volle borsten begon te spelen. Arne leunde voorover terwijl hij zijn paal tussen haar gezwollen schaamlippen propte en likte aan haar harde tepels. Hij zoog ze diep in zijn mond en liet zijn tong er omheen draaien. Nog harder begon het teefje te kreunen, waarna ze haar hand over haar klitje liet glijden. Al snel kwam ze klaar. Alcohol maakte haar blijkbaar bijzonder geil, zoveel was Arne wel duidelijk geworden. Hij drukte zijn pik tot aan zijn ballen in haar kletsnatte kut en begon met krachtige stoten dat sletje te neuken. Toen hij met zijn ex was, had hij ook al op haar lopen geilen, maar omdat hij een relatie had, ondernam hij niets. En nu was ze zelf naar hem toegekomen! Arne draaide het mooie vrouwtje op haar buik en liet haar plat op haar buik liggen, duwde zijn lul weer in haar schede en propte haar weer helemaal vol. Sneller en harder begon hij haar te neuken, terwijl hij met zijn volle gewicht op haar rug lag.

Zijn lul was heel gevoelig geworden!

Binnen een paar minuten kwam hij waanzinnig lekker klaar. Hij trok zijn lul uit haar warme gleuf en trok zich over haar ronde billen af, die hij vervolgens helemaal onder spoot. Hijgend bleef hij een tijdje trekken, terwijl er nog een paar druppels sperma op haar kontje terecht kwamen. Hij wilde haar weer overeind helpe, maar eerst maakte hij haar billen met een handdoek schoon, die hij altijd in de huiskamer had liggen, voor dit soort spontane vrijpartijen. Het sletje bleef stil liggen. Arne keek naar haar gezicht. Ze was in slaap gevallen. Arne hoopte dat als ze wakker zou worden, ze dit allemaal nog zou herinneren en er dan ook geen spijt van zou hebben. Ach, en anders maar wel. Hij was tenminste diep in haar strakke kutje geweest en dat nam niemand meer van hem af.  Misschien staat jouw buurmeisje of vrouw wel op deze site!