Categorie: gluren
2017-09-29 06:47:06
Bram de huishouder!

Marit had heerlijk liggen zonnen in de tuin, genietend van de zon op haar naakte lichaam. Ze had die dag niet hoeven werken en was net terug van een week modefoto’s in Rome. Heerlijk opgewarmd van de zon en eigenlijk wel zin in een vent liep ze naar binnen om zich te gaan douchen en te gaan bedenken met wie ze zou gaan lunchen, en misschien nog wel wat meer. Marit hoopte dat ze haar huishouder niet tegen zou komen. Ze had hem vandaag, vanwege de warmte, toestemming gegeven om met ontbloot bovenlijf te werken en zou ze alleen nog maar meer zin in een vent krijgen als ze hem zo zou zien. Meestal als zo door huis liep hoorde ze wel waar Bram, haar huishouder, bezig was en kon ze hem redelijk ontwijken als ze dat wilde. Nu hoorde ze hem niet en gelukkig kwam ze hem niet tegen onder weg naar de badkamer. Ze dook snel onder de douche en waste zich van top tot teen met de nieuwste geur van Bruno Banani, waar ze nu het reclame model voor was. Ze kon het niet laten en besteedde wat meer aandacht dan misschien nodig was aan het wassen van haar schaamlippen en clitoris. Niet te lang, maar net even voor het extra lekker en genoeg om een beetje opgewonden van te worden. Ze hoopte dat ze een leuke date kon strikken om straks mee naar huis te nemen en te genieten van een ‘toetje’ na de lunch. Snel droogde ze zich af en liep naar haar slaapkamer.


Betrapt

Ze stapte haar slaapkamer in en schrok zich rot. Daar zat Bram op haar bed, met de broek op de enkels. In zijn ene hand had hij een foto. Duidelijk één van de foto’s die haar ex van haar had gemaakt op een avond waar ze dronken was geweest en foto’s door hem had laten maken die ze anders nooit zou laten maken. Dit soort foto’s kunnen heel schadelijk zijn voor haar carrière, en ze had ze al lang weg willen doen. Nu zag ze Bram er mee in duidelijk staat van opwinding, en die was hij met zijn andere hand verder aan het helpen. Ze zag Bram ook schrikken, maar voor hij kon reageren was ze al boos naar hem toe gelopen. Ze duwde hem achterover op het bed, sprong boven op hem en trok de foto uit zijn hand. “Wat moet je hier mee!” riep ze uit. Hij reageerde niet en ze zag dat hij haar vol verbazing aanstaarde. Toen realiseerde ze zich dat ze naakt op hem was gesprongen. Ook voelde ze dat ze met haar kruis boven op zijn, van schrik iets minder stijve, penis zat. De boosheid ebde weg en maakte plaats voor een raar soort opwinding. Ze wist dat ze hem nu in haar macht had en dat wond haar vreselijk op. Hij werd dus opgewonden van haar lichaam op de foto’s, nou, ze zou hem een wel eens opwinden met de ‘real deal’ en hem dan smachtend achter laten.

Ze zag welke foto hij in zijn handen had gehad. Hierop stond ze naakt boven de fotograaf. De lens van de camera had haar poesje scherp in beeld. Het poesje dat ze met één hand open hield en waar van haar andere hand twee vingers diep naar binnen waren gestoken. Haar boven lichaam leunde iets naar voren waardoor haar borsten en gezicht ook nog goed te zien waren. Haar hele houding en blik zeiden: “Neem me!”.

“Dus je vindt die foto’s van mij wel lekker?” zei ze terwijl ze haar kruis zachtjes naar voor en achter liet gaan over zijn penis. Ze voelde hem stijver worden en tegen haar lippen aan drukken. Hij kon van de schrik en opwinding niet meer doen dan ja knikken. Begerig ging zijn blik van haar gezicht via haar borsten naar beneden maar verder durfde hij zich niet te verroeren. Ze gooide de foto die ze afgepakt had aan de kant. Nog steeds met haar kruis bewegend pakte ze haar borsten in haar handen en masseerde ze zacht. Terwijl ze met haar vinger haar tepels aan het masseren was bleef zijn blik op haar borsten gericht. Ze voelde dat hij zijn handen via haar benen naar haar billen aan het bewegen was. Rustig pakte ze zijn handen en legde ze naast zijn hoofd. “Daar laat je ze liggen” zei ze terwijl ze zijn handen vast bleef houden en haar lichaam zo ver naar voren bracht dat haar tepels de zijn raakten.

“Zou je me wel in het echt willen zien zoals ik op die foto sta die je in handen had.” Ze merkte dat haar stem wel wat van haar opwinding begon te verraden. Ze hoopte dat hij het niet gehoord had. Een hese “Ja” was alles wat hij uit kon brengen. Ze ging van hem af en dirigeerde hem op de grond. Hij koos het zachte kleed uit om op te liggen. Ze ging met haar voeten ieder aan een kant naast zijn hoofd en liet zich wat door haar knieën zakken. Eerst eens met één hand begon ze met zichzelf te spelen. Langzaam liet ze een vinger tussen haar lippen glijden. Soepel liet ze hem ook naar binnen glijden om daarna het haar vingers haar lippen te strelen. Ze ging nog wat dieper door de knieën en spreidde met haar vingers haar lippen zodat hij goed zicht had op haar opening. “Dus dat wil je wel zien. Kijken mag, aankomen niet” en ze zakte door haar knieën tot haar lippen zijn mond raakte. Even liet ze haar lippen over die van hem bewegen, tot ze zijn tong voelde. Ze liet Bram twee tellen zijn gang gaan, maar daarna ging ze weer wat omhoog. “Alleen kijken zei ik toch!” Stiekem had ze het erg lekker gevonden wat hij deed, daar wilde ze best nog wat meer van voelen.

Ze draaide zich weer om, ging over hem heen zitten, en liet zijn eikel weer tegen haar schaamlippen komen. Ze pakte zijn tepels tussen haar vinger en terwijl ze zijn tepels aan het masseren was liet ze zijn lid helemaal in haar glijden. Langzaam ging ze op en neer. Iedere keer tot hij er bijna uit was en dan zo diep mogelijk er weer in, tot ze aan Bram merkte dat hij ook wel heel opgewonden geworden was. Het was toch niet de bedoeling dat hij al ging komen. Ze stond op en ging op het bed liggen. “lik me klaar” gebood ze Bram. Kwam direct overeind en stak zijn hooft tussen haar benen. Aan de manier waarop hij zijn tong gebruikte over haar lippen en clitoris kon ze merken dat hij het vaker had gedaan. Het likken werd afgewisseld met zachtjes zuigen en een tong die hij zo nu en dan haar schede in stak. Toen hij ineen een paar vingers bij haar naar binnen schoof was dat genoeg om haar heftig klaar te laten komen.

De nieuwe huishouder

Nu twee maanden later had Marit al weer een tijdje een nieuwe huishouder. Ze had zich voorgenomen er nu een aan te nemen op zijn huishoudelijk kwaliteiten, maar toen Richard binnen liep was ze als een blok voor zijn goddelijke lichaam gevallen. Hij had een strak shirt aan gehad en een strakke broek die goed zijn verleidelijke bilpartij toonde. Bram was maar gewoontjes geweest vergeleken bij dit lichaam. Ze had hem zonder er al te veel woorden aan vuil te maken aangenomen. Richard begint ‘s morgens altijd al vroeg, voor ze zelf uit bed is. Zo ook vandaag. Snel duikt ze onder de douche. Terwijl ze zich in aan het zepen is ziet ze dat de deur van haar badkamer nog op een kier staat. Nu maar hopen dat Richard niet nu boven moet zijn. Terwijl ze zich aan het afspoelen is valt haar blik op de deur. Achter de kier ziet ze Richard naar haar staren. Zodra hij ziet dat ze naar hem kijkt schiet hij weg.

Snel droogt ze zich af en trekt de lingerie die ze al klaar had liggen. De badjas er over heen en dit eerst maar even aan gaan pakken denkt ze, en ze loopt naar beneden. Beneden gekomen roept ze Richard naar de kamer. Marit ziet al aan zijn gezicht dat hij niet veel goeds verwacht, en terecht. Hier heeft ze geen zin in en hij mag dan ook vandaag nog vertrekken.

“Ik zag je net wel gluren terwijl ik aan het douchen was” begint ze haar gesprek. “Ik ben erg op mijn privacy gesteld en ik vind dit dan ook absoluut niet kunnen.” “Sorry. Ik had het niet moeten doen. Ik zal het nooit meer doen. De volgende keer dat ik je in de badkamer hoor blijf ik daar ver uit de buurt” zegt Richard oprecht. “Sorry is niet genoeg. Dit is je laatste dag. Mogen hoef je niet terug te komen.” zegt ze terwijl ze zich bedenkt dat ze dan weer helemaal opnieuw moet gaan zoeken naar een huishouder. Wat een ellende! “Ontsla me alsjeblieft niet!”. Richard ziet er geschrokken uit. “Ik wil alles doen om dit goed te maken, maar ik heb de baan echt nodig. Zal ik vandaag voor niets werken, maar mag ik dan alsjeblieft blijven?”

Ze blijft even stil en denkt na. Ze ziet Richard en zijn verrukkelijke lichaam. Ze bedenkt zich dat ze helemaal geen zin heeft om een nieuwe huishouder te zoeken en waar vindt ze er nog zo een met zo’n lichaam? Dan bedenkt ze zich iets. “Je mag blijven als je vandaag voor niets werkt, en dat ook nog eens in je blootje doet. Dan kan ik eens naar jou gluren.” Ze ziet hem even twijfelen. “Helemaal naakt?” Vraag hij. “Helemaal naakt!” beaamt ze. “Ik heb weinig keus, denk ik.”, zegt hij, “Ik heb de baan toch nodig.”. Alleen bij de gedacht aan Richard naakt voelt ze zich opgewonden raken. “Kleed je dan gelijk maar uit”, gebiedt ze Richard en terwijl hij zich uitkleedt, voelt ze haar poesje tintelen van plezier. Ze moet de neiging onderdrukken om niet een hand naar haar kruis te brengen en de tinteling te bevredigen met een paar vingers. “Begin maar eens met de kamer te doen, en ik lust wel een kop koffie en een ontbijtje.” Richard gaat gelijk naar de keuken en vijf minuten later komt hij terug met heerlijk ontbijtje voor haar. In de tijd dat hij in de keuken was had ze haar badjas van de schouder laten zakken. De hele week was het al heet geweest buiten en nu is dat in huis ook goed te merken. De warmte van het huis en de warmte door Richard zijn naakte lijf was te veel om de badjas aan te houden.

Genietend van het ontbijt ziet ze Richard werken in de kamer. Als ze het op heeft en hij voor haar het ontbijt weg haalt wil ze bijna eens aan zijn billen zitten. Als Richard terug komt uit de keuken gaat hij aan de andere kant van de kamer stoffen. Heerlijk als hij zich bukt en ze zijn strakke kontje ziet of als hij zich rekt om ergens hoog bij te komen. Ze ziet Richard zo nu en dan naar haar kijken en ze is zich er zeer van bewust dat ze in een best pikant setje op de bank zit. Ze ziet aan Richard ook wel dat hem dat niet helemaal onberoerd laat, maar dat het werk voorkomt dat hij helemaal opgewonden raakt. Het stoffen brengt hem steeds dichter bij de bank waar ze op zit. Ze ziet dat hij probeert zo veel mogelijk met zijn rug naar haar toe te werken, maar dat lukt steeds minder na mate hij dichter in de buurt moet zijn. Van het kijken naar zijn billen, strakke lijf en mannelijkheid is ze best opgewonden geraakt. Zonder zich er heel bewust van de zijn glijdt haar hand in haar string en streelt ze met een vinger haar lippen. Ze heeft pas door wat ze doet als ze ziet dat Richard nu toch wel opgewonden is geraakt en wel meer dan zo nu en dan naar haar staart. Van opwinding is ze de schaamte voorbij en ze schuift haar string aan de kant zodat ze goed bij zich zelf kan.

Richard is bijna klaar met stoffen. Het enige wat nog moet is het schilderij achter haar boven de bank hang. Richard is het bewust aan het vergeten en daar zal ze een stokje voor steken. “Vergeet je niet iets?” helpt ze hem herinneren. Hij begrijpt gelijk wat ze bedoelt. “Uh, ja, maar je zit er voor. Wil je dan even aan de kant gaan?” Dat is ze mooi niet van plan. “Nee, je kunt er zo vast ook wel bij” zeg ze met een zwoele stem. “Maar dan moet ik over je heen gaan staan” zegt Richard aarzelend. “Dat moet dan maar” is haar antwoord terwijl ze ondertussen haar B.H. uit doet.

Aarzelend stapt Richard op de bank met een voet aan iedere kant van haar. Richard zijn opgewonden lid komt zo precies voor haar gezicht. Deze verleiding is te groot voor haar en ze laat haar lippen over zijn eikel glijden. Haar actie wordt met een instemmende kreun ontvangen. Hierdoor aangemoedigd pakt ze met haar beide handen zijn billen en laat haar lippen en tong een paar keer over zijn eikel gaan. Dan neemt ze zijn lid wat dieper in haar mond en laat hem er langzaam helemaal uit glijden. “Wat is het volgende wat je moet doen?” vraagt ze. Richard stapt van de bank af. “Vegen en daarna de bovenverdieping” antwoordt hij. “Dat moet je dan maar gaan doen” zegt Marit.

Richard pakt de bezem en begint te vegen. Terwijl hij dat doet zit Marit met opgetrokken benen op de bank zichzelf rustig te vingeren en haar tepels te masseren. Ze bedenkt zich dat als hij op de slaapkamer aan de gang gaat dat ze wel wat meer van ‘m zou willen voelen. Genietend van het uitzicht en van haar eigen handen komt ze zacht kreunend klaar, tot zichtbare verbazing van Richard.

Richard is klaar met vegen en ruimt zonder verder iets te zeggen de bezem op en loopt naar boven. Marit loopt er een minuutje later achter aan. Ze vindt Richard in de badkamer, een emmer sop vullend en terwijl hij wacht tot de emmer vol is staat hij met een hand zachtjes zichzelf te bevredigen. Hij schrikt als hij Marit ziet. Met een vinger op de lippen gebaart ze hem om niets te zeggen. Ze draait de kraan dicht en gaat van achteren tegen hem aan staan. Ze zorgt dat ze haar borsten eens lekker tegen hem aandrukt en neemt zijn jongeheer in haar handen. Ze vindt het heerlijk om hem aan te raken, zich tegen hem aan te drukken en hem op te winden. Terwijl ze met een hand zijn opgewonden jongeheer masseert, laat ze haar andere hand over zijn borstkas glijden. Terwijl ze bezig is, merkt ze dat zijn handen op haar lichaam terecht komen. Eerst voelt ze Richard zijn handen naar haar borsten gaan. Hij pakt haar borsten stevig vast en zoekt met een paar vingers haar tepels. Als hij die gevonden heeft masseert hij ze net stevig genoeg om ze vreselijk hard te laten worden. Het windt haar vreselijk op. Dan gaat Richard met een hand langs haar buik naar beneden. Zijn hand zoekt haar kruis. Eén vinger glijdt tussen haar schaamlippen en twee vingers glijden er buiten langs. Richard beweegt zijn had zo van voor naar achter en laar de ene vinger zo nu en dan net een beetje bij haar naar binnen glijden. Bij ieder beweging van zijn handen voelt ze dat ze heter en heter wordt.

Ze is nu echt geil en wil nog maar één ding; door Richard genomen worden. “Ga mee” zegt ze en ze neemt hem mee naar haar slaapkamer. Daar duwt ze hem op zijn rug het bed op en gaat direct boven op hem zitten. Zijn mannelijkheid glijdt soepel bij haar naar binnen en ze zakt zo ver als ze kan over hem heen. Richard geeft een kreun van genot. Ze kan zich niet meer beheersen en begint Richard wild te berijden. Ze komt iedere keer zo hoog mogelijk en laat zich dan weer helemaal zakken. Zo nu en dan voelt ze Richard zijn lid helemaal uit haar komen en net zo gemakkelijk weer naar binnen glijden als ze zich weer laat zakken. Ze kreunt het uit van genot en wil bijna schreeuwen. Marit bukt voorover en begint op Richard zijn tepels te zuigen en knabbelen. Richard pakt haar stevig vast borsten vast en laat haar tepels tussen zijn vingers rollen. Als Marit voelt dat ze bijna klaar gaat komen gaat ze van Richard af. Ze gaat naast hem zitten en neemt zijn lid in haar mond en laat haar tong over zijn eikel gaan. Ze is zo gaan zitten dat Richard even niet aan haar kan komen en zo kan ze wat afkoelen. Maar Richard wil haar niet te veel af laten koelen en neemt nu het initiatief.

Hij duwt Marit op haar rug.

Met zijn mond begint hij in haar nek te zoenen en langzaam zoent hij zich een we naar beneden. Eerst zoent hij naar haar linker borst, met een klein rondje om de tepel, dan een dikke sabbel aan de tepel en dan het zelfde met de rechterborst. Terwijl hij met haar borsten bezig is schuift hij een hand tussen haar benen en hij laat een paar vingers haar vochtige opening in glijden. Met duim bevredigt hij haar clitoris. Ondertussen vervolgt hij al zoenend zijn weg naar onder. Marit ligt te kronkelen onder zijn aanraking. Als hij al zoenend onder aan haar buik is gekomen trekt Richard in eens zijn hand uit haar en neemt haar schaamlippen in zijn mond. Met zijn tong begint hij haar wild te likken. Afwisselend steek hij een paar vingers in haar, masseer haar schaamlippen of masseert haar billen. Marit was nog nooit zo opgewonden. “kom in me een maak me gek” hijgt ze. Richard doet dat maar al te graag. Diep in haar stotend komen Marit en Richard beide klaar.  Deze meiden zitten vol passie en zijn botergeil!