Categorie: misbruikt
2017-09-29 06:15:22
Even sigaretten halen!

Mijn naam is LuciŽnne en ik ben 17 jaar oud. Ik heb lang donker haar, blauwe ogen en een slank gebruind lijf. Ik ben 1,68 cm lang, ik weeg zoín 48 kg en mijn borsten zijn een volle 75C cup. Vorig weekend werd ik op zondag wakker na een nacht stappen. Ik had een behoorlijke kater en daar bovenop waren mijn sigaretten ook nog eens op. Ik trok snel wat aan, over mijn stoel hing nog een kort, los topje dat over mijn schouder viel en ergens op de grond vond ik een kort wit rokje. Het topje en het rokje matchten niet echt met elkaar, maar het benzinestation is toch om de hoek, dus ik zou zo terug zijn. Ik deed mijn slippers aan en liep naar de deur. Toen ik de deur bijna uit was bedacht ik me ineens dat ik geen slipje aan had. Maar zoals ik net ook al dacht, het benzinestation is toch om de hoek dus ik zou zo weer terug zijn. Ik liep naar het benzinestation en vroeg om een pakje Lucky Strikes, maar die waren uitverkocht. De vrouw achter de balie verwees me naar het plaatselijke bruin-cafe 5 straten verderop. Ik wist welke ze bedoelde, maar ik was er nog nooit geweest. Ik vervolgde mijn weg en terwijl ik die kant op liep zo in de hete zon wond het me wel op dat ik er zo naakt bij liep. Ik voelde de wind langs mijn kutlipjes gaan en de wind kwam af en toe ook een beetje onder mijn topje en ging langs mijn tepeltjes, heerlijk!


Ik kwam bij het bruincafe, de deur stond wagenwijd open en ik liep naar binnen. Het rook er naar alcohol en oude sigaretten, het was er de vorige avond waarschijnlijk erg gezellig geweest. Maar op dit moment was er niemand behalve een oude, dikke man. Ik schatte hem ergens rond de 55 jaar. Hij zat onderuit gezakt op een barkruk achter de bar. Ik liep naar de bar en ging er iets overheen hangen. Ik voelde de bar plakken aan mijn handen. De dikke man stond langzaam op van zijn barkruk en liep mijn kant op. Hij vroeg wat hij voor me kon doen en ik zei dat ik een pakje Lucky Strikes wilde hebben. Hij zei dat hij die wel had, maar dat ik de prijs misschien niet wilde betalen. Ik vond dat hij een beetje vaag deed en vroeg hem wat hij bedoelde. Hij keek me eens goed aan en zei toen dat de prijs een glimp van mijn borsten was. Ik keek hem even verbaasd aan, maar zag dat hij het meende en hij lachte er vies bij. Ik keek eens om me heen, er was verder helemaal niemand binnen. De deur stond wel open, maar daar stond ik met mijn rug naar toe. Ik was al een beetje opgewonden en dacht ďwaarom niet?Ē.

Ik pakte met beide handen de onderkant van mijn topje vast en trok die omhoog over mijn borsten en gaf zodoende de oude man een goed zicht op mijn stevige cup 75c borsten. Zijn grijns werd groter en zijn hand ging naar mijn linker borst. Ik vond het idee wel geil dus ik liet het begaan. Zijn hand cupte mijn borst en hij kneep er hard en onhandig in. Ik vroeg hem toen om mijn pakje sigaretten. Hij lachte en vertelde me omdat ik me zo gewillig aan de borst liet voelen de prijs van een pakje sigaretten omhoog was gegaan. Het koste me nu 1 pijpbeurt. Ik vertelde hem dat hij gek was, waarop hij tegen mij zei dat ik de sigaretten dan wel kon vergeten. Hij draaide zich om, maar ik riep dat hij moest wachten. Hij draaide zich lachend weer terug naar mij. Ik was zo geil en wilde zo graag een sigaret, dat de combinatie daarvan mij ertoe zetten om akkoord te gaan met zijn prijs. Hij zei dat ik maar snel achter de bar bij hem moest komen.

In het midden van de bar was een opening en zo kwam ik achter de bar bij hem. Hij had zijn lul en ballen al door zijn gulp naar buiten hangen. Hij pakte me bij de achterkant van mijn hoofd en duwde me naar beneden. Zijn lul was ondertussen al half hard en hing recht voor mijn hoofd. Ik keek omhoog en opende mijn mond en zonder aarzeling duwde hij zijn lul meteen diep naar binnen. Ik krulde mijn tong om zijn dikke pik en begon er op te zuigen. Ik voelde hem groeien in mijn mond terwijl hij steeds meer druk op mijn achterhoofd zette met zijn handen. Hij had mijn hoofd echt stevig vast met beide handen. Hij draaide mijn hoofd op en neer en van links naar rechts over zijn lul, terwijl ik mijn best deed mijn tongetje om zijn staaf te rollen.

Ik merkte dat hij het lekker vond, want hij had nu beide handen in mijn lange haren gekruld en trok me steeds ruwer op zijn ondertussen keihard geworden lul. Ik voelde de top van zijn lul tegen mijn keel duwen en voor ik er erg in had had hij hem erin geduwd en ik begon er gelijk hard van te kokhalzen. Op dat moment had hij me zo stevig vast dat ik hulpeloos was. Hij begon steeds meer kracht te zetten en de meest rare geluiden kwamen uit mijn mond. Ik moest ervan kokhalzen en het kwijl en slijm liep uit mijn mondhoeken naar buiten. Ik voelde het met slierten aan mijn kin hangen en het op mijn korte topje druppen. Het duurde niet lang of hij ramde echt zijn lul mijn keel in, de tranen stonden in mijn ogen. Ik keek hem hulpeloos aan. Hij keek me terug aan en begon hard te lachen . Daar bovenop vertelde hij me nog dat ik zoín braaf klein sletje was en dat zijn oude lul zo heerlijk warm voelde in mijn natte, jonge mondje.

Ineens hoorde ik aan de andere kant van de bar voetstappen dichterbij komen. Dit hinderde de barman blijkbaar niet en weer duwde hij de hele lengte van zijn lul diep in mijn mond. Zijn ballen kletsten tegen mijn kin en keel en ik voelde kwijl en slijm uit de hoeken van mijn mond spuiten. Op dat moment besefte ik me dat ik de deur wagenwijd open had laten staan toen ik achter de bar was gegaan. Iedereen kon zo naar binnen lopen terwijl ik hier halfnaakt achter de bar zat met een pik in mijn keel.

Ik hoorde de barman iets zeggen tegen de persoon die net was binnen gekomen en prompt haalde hij zijn lul uit mijn mond. Ik viel proestend op de grond. Na een paar keer op de grond getuft te hebben, keek ik omhoog en zag een tweede man. Kennelijk was het een bekende, want de barman noemde hem Theo en ze stonden op amicale toon tegen elkaar te praten kennen. Ik hoorde Theo zeggen dat ik er erg lekker en geil uit zag. Zeker met die slierten kwijl in mijn gezicht en mijn haar. Ja, ik was een echt sletje, beaamde de barman. Een sletje, wat ze wel heel graag eens naakt wilden zien. De barman gaf Theo de sleutel om de deur op slot te doen. Het haalde niet heel veel uit, want de gordijntjes kwamen maar tot halverwege de ramen. Iedereen die eens goed voor het raam ging staan, kon zo naar binnen kijken.

Nadat de deur op slot was gedraaid, trok de barman me aan mijn haar achter de bar vandaan. Hij gooide me op mijn buik over een tafeltje midden in de zaal. Hij trok mijn rokje omhoog en beide heren begonnen geil te lachen toen ze onverwachts mijn kale kutje vol in beeld hadden. Ik kreeg weer te horen dat ik zoín ongelooflijk geil, vies sletje was omdat ik natuurlijk geen slipje aan had en ze recht op mijn blote kale kutje en kontje aankeken. Ze wisten niet hoe snel ze mijn rokje en topje van me af moesten rukken. Eenmaal naakt werd ik weer voorover op het tafeltje geduwd en de stoelen werden aan de kant gegooid. Mijn benen werden door de barman wijd uit elkaar geschopt en met zijn handen pakte hij mijn ronde billen vast. Hierbij drukte hij me hard naar beneden totdat ik met mijn buik plat op de tafel lag. Mijn hoofd kwam tot net voorbij de andere kant van de tafel, waar Theo al klaar stond met zijn pik in zijn hand. Zonder aarzeling duwde hij zijn lul mijn mond in. Ik hoorde de barman tegen hem zeggen dat hij kon doen wat hij wilde, want dit sletje vind alles prima.

Terwijl hij dat zei, voelde ik hoe hij zijn lul in mijn kontje begon te wurmen. Zijn lul was nog behoorlijk nat van het pijpen en gleed daardoor wat makkelijker naar binnen. Maar de ruwe manier waarop hij me begon te kontneuken deed toch best veel pijn. Tegelijkertijd tikte hij met zijn hand af en toe gemeen hard op mijn billen. Mijn ogen waren wijd open gesperd van pijn en de tranen sprongen op mijn wangen. Daarbij moest ik ook nog kokhalzen van Theo zijn pik. Theo was zeker geen lieverdje, want hij neukte mijn mondje al net zo hard als de barman tekeer ging in mijn anus. Hij ramde letterlijk zijn lul diep in mijn keel en ik voelde zijn ballen tegen mijn kletsnatte kin slaan.

Aan de andere kant had de barman nog steeds beide handen op mijn billen en trok ze ruw uit elkaar. Onderwijl neukte hij me hard in mijn kontje en duwde me zo wat door de tafel heen. Daardoor kreeg ik weinig adem en liep rood aan. Ondertussen hadden de mannen de grootste lol om me en ik werd uitgemaakt voor van alles en nog wat, hoertje, zaadsletje tot aan goor varkentje aan toe. Ik hoorde ze tegen elkaar zeggen dat ze een andere geil standje wilden uitproberen. Ze haalden allebei hun lul uit mijn mond en kont en ineens werd ik aan mijn armen en benen vast gepakt en zo omgedraaid. Nu kwam ik op mijn rug op de tafel te liggen. Mijn hoofd hing ondersteboven over de rand en ik zag hoe beide mannen van positie wisselden. Theo pakte mijn beide benen, gooide ze de lucht in en trok ze uit elkaar. Voor ik het door had was zijn harde lul al diep in mijn kutje gegleden en hij begon me hard te neuken. De barman kwam aan de andere kant te staan en pakte mijn hoofd vast. Hij zei tegen me dat hij graag wilde weten hoe ik mijn eigen holletje vond smaken. Hij sloeg zijn harde pik een paar keer in mijn gezicht en duwde hem zo weer mijn mond in.

Ik werd weer ruw van beide kanten geneukt en het duurde ook niet lang voordat ik weer begon te kwijlen. Het kwijl en slijm liep uit mijn mond en in plaats van dat het zoals daarnet, over mijn kin liep, liep het nu zo mijn neus en ogen in. Ik voelde mezelf nog viezer worden, maar de mannen vonden het er geweldig uit zien. Ik kwijlde zelfs zo erg dat mijn haar er nat van werd.

Ik kreeg nu wat moeite met ademen. Mijn neus zat vol met kwijl en slijm en de dikke lul van de barman zat tot achter mijn huig. Ik werd een beetje licht in mijn hoofd en ik voelde als het ware dat ik uit mijn lichaam trad en mezelf van boven bekeek. Hoe pervers en smerig zou dat er wel niet uit hebben gezien. Mijn mooie strakke, jonge, gebruinde lichaam dat via alle lichaamsopeningen misbruikt werd door twee vieze, oude, dikke mannen. Mijn lange donkere haar zeiknat van mijn eigen kwijl, kwijl dat ook in mijn mooie blauwe ogen liep waardoor ik alles wazig zag.

Ik hoorde ze vies naar elkaar lachen en over mij praten. Dat ik zoín heerlijk geil ding was en dat ze dit nog wel vaker gingen doen. Dat ze nog nooit zoín goedkoop neuk- en pijpfeest hadden meegemaakt. Ik voelde mijn keel en kutje ondertussen branden, zo hard en wild ramden ze hun dikke, harde penissen in mijn mond en kutje. Mijn gezicht zat onder mijn eigen kwijl en ik kon haast niets meer zien. Daardoor verraste het me ook dat de barman zijn lul uit mijn mond trok en die vlak voor mijn gezicht begon af te rukken. Luttele seconden later begon hij te spuiten en de slierten sperma spoten uit zijn lul en landen dwars over mijn gezicht en in mijn haar. Hij spoot echt een ongelooflijke dikke lading sperma over me heen.

Theo vond het duidelijk erg geil want hij trok mij omhoog en trok me daarna zo door van de tafel af en ik lande op mijn knieŽn op de grond. Hij trok mijn hoofd richting zijn kruis en begon ook te spuiten. Ook hij spoot dikke klodders sperma in mijn gezicht en nu zat ik echt helemaal onder. Beide mannen vonden het geweldig. De ťťn pakte mijn rok en de ander mijn topje en ze veegden er hun lul mee schoon terwijl ze ondertussen tegen elkaar praten en zich eigenlijk wel afvroegen hoe oud ik was.

Ik hoorde ze toen zeggen dat ze het niet aan mij hoefden te vragen, aangezien ik er zo afwezig uit zag. Ik zag ze in mijn tasje graaien en mijn portemonnee eruit halen. Ze trokken er wat pasjes uit en keken toen erg verbaasd. Ze kwamen voor me staan en vroegen me of ik echt 17 jaar was. Ik knikte waarop ze meteen wilden weten of ik student was of dat ik nog op de middelbare school zat. Ik gaf toe dat ik nog op de middelbare school zat. Heerlijk vonden ze het, een minderjarig sletje.

Ze gooiden mijn smerige, natte topje en rokje naar me toe. De barman zei dat ik moest opzouten en snel ook. Ik trok zo snel als ik kon de vieze kleren aan en terwijl het sperma van me afdrupte liep ik in de richting van de deur. Terwijl ik de sleutel omdraaide en de deur opende vroeg Theo of ik misschien nog meer sletjes in de familie had, dan konden we er de volgende keer een leuk familiefeestje van makenÖ..Ik verliet de bar onder luid gelach van de beide heren. Thuis ben ik meteen onder de douche gestapt. Na een lange, hete douche heb ik een sigaret opgestoken. Die heb ik, naakt en nog nat van het douchen, opgerookt. Dat was meteen de laatste, want daarna ik nooit meer een sigaret aangeraakt.  Gewoon vragen of ze zin hebben om te neuken!