Categorie: cuckolding
2017-06-25 05:59:30
Is dit wat je bedoelde?

Om 20:00 hebben we afgesproken. Eindelijk die lang verwachte massage. Het heeft even geduurd voordat we de tijd hadden en ook iemand hadden gevonden die ook kon op deze avond. Alles netjes aan kant en ook de spullen klaar gelegd als een handdoekje ed... We hebben de kamer lekker op temperatuur gebracht zodat het lekker warm is als je straks op die massagetafel ligt. De deurbel gaat en jij gaat opendoen. Je kijkt verbaasd omdat er een man aan de deur staat in plaats van een vrouw. We hadden toch gevraagd om een vrouw voor jouw. Je laat m toch binnen en we stellen ons aan hem voor. Hij vertelt dat zijn vrouw ziek was geworden. Net op het moment dat ze weg wilde gaan kreeg ze last van haar buik, koorts en meer. Omdat ze deze afspraak echt niet wilde annuleren heeft hij het overgenomen. Hij zit al een tijdje in de massagebranche en heeft zelfs z’n vrouw opgeleid.


Het zit allemaal best goed en ik krijg het idee dat jij het eigenlijk niet eens zo erg vind. Je zit af en toe naar hem te spieken. Als hij zijn koffie op heeft stelt hij voor om te gaan beginnen. Hij loopt naar z'n tafel die nog niet is uitgeklapt. Deze zet hij in het midden van de kamer. We doen de rolgordijnen naar beneden zodat niet iedereen mee kan kijken. Gelukkig hebben we net ook aan de straatzijde nieuwe rolgordijnen laten ophangen. Dan vraagt hij aan jou om op je buik te gaan liggen. Je lijkt wat nerveus want je weet even niet waar je moet beginnen. Je bent normaal niet zo moeilijk als het gaat om uitkleden. Zijn vrouw had bij de aanmelding gevraagd om een oude bikini aan te doen. Helaas heb jij geen oude bikini dus was het een oud setje. Ondanks dat het oud zag het er verdomd lekker uit hoe jij daar bent gaan liggen.

Hij begint met het opzetten van een lekker relaxt muziekje. Dan wrijft hij zijn handen warm en doet er dan een olie op. Dan gaat hij beginnen waarbij de schouders het startpunt zijn. Ik zie dat jij ontspant en jij en hij zijn lekker aan het kletsen. Alsof jullie elkaar al een tijd kennen. Voor mij wordt het een beetje saai om de hele tijd te blijven zitten kijken dus ik zwaai af en ga naar boven. Lekker een serie kijken.

In de verte kan ik jullie horen praten over van alles en nog wat. Het is op dat geluidsniveau dat je wel mensen hoort praten maar net niet kan horen wat er gezegd wordt. Soms hoor ik je lachen en soms lacht hij wat. Na 10 minuten ga ik even wat drinken halen. Als ik beneden kom is het even stil en zie ik dat jij op jouw rug ligt. Wat mij ook gelijk opvalt is dat jouw BH uit is. En wat mij en hem ook zeker niet ontgaan is zijn dat je tepels hard zijn. Er hangt een sfeertje waar ik nu niet bij hoor. Dus ik pak snel wat te drinken en ga weer naar boven. Mijn buik kriebelt. Ik doe alsof ik al weer boven ben en wacht heel even boven aan de trap. Als mijn vermoeden juist is dan…

Heel stilletjes ga ik naar beneden en wacht in de hal bij de deur. Daar sta ik dan te luisteren naar wat er gezegd word. Hij vraagt of jij het lekker vind wat hij nu doet. Met een beetje een schorre stem zeg je dat het heerlijk is. Het is even stil. Opeens zeg je dat dit je nu even niet weet wat je moet doen. Dan vraagt hij of je bang bent dat ik naar beneden zou komen. Dan zeg je dat ik vaak achter mijn computer zit en zo in een serie zit dat die kans erg klein is. En daarbij vertel je hem ook dat het een fantasie is van om het jou te zien doen met een andere man.

Dan vraagt hij om te stoppen maar jij zegt dat het zo lekker is dus dat hij maar door moet gaan. Ik vraag mij af wat er gaande is. Ik zet mijn telefoon aan, zet de foto/ film functie aan, zet deze op spiegelen en dan zet het op opnemen. Ik kan nu zien wat er gaande is. Ik zie jou op jouw rug liggen met je benen opgetrokken. Je houd de zijkant vast van de tafel. Ook hoor ik je best zwaar ademen. Omdat jij met het hoofd richting straatzijde ligt en hij met z’n rug naar de deur toe staat kunnen jullie niets zien. Ik zie dat zijn rechterhand in jouw broekje zit. Hij vraagt of je jouw broekje uit wil doen. Ik laat de telefoon wat meer zakken naar de vloer toe zodat het niet snel op zal vallen. Je doet jouw benen wat omhoog en ik zie dat hij jou helpt met het uitdoen.

Ik krijg een vette stijve van wat ik zie. Ik weet nu ook even niet wat ik moet doen. Hij heeft nu wat meer vrij spel om met je kutje te spelen. Hij is je een tijdje aan het vingeren en ik hoor dat je aan het genieten bent. Op een gegeven moment zegt hij dat hij ook best onder spanning staat. Hij stop even, maakt dan zijn broek los en deze zakt op de enkels. Dan zie ik opeens jouw hand bewegen. Ik kan het niet goed zien maar ik vermoed dat je naar zijn pik grijpt en hier mee speelt. Dan opeens zeg je iets wat ik niet van jou gewend ben. Je zegt dat je geneukt wil worden. Nu of nooit zeg je daar achter aan. Je gaat van de tafel af, leunt naar voor met je kontje zijn kant op. Dan gaat hij achter jou staan. Je pakt zijn pik en “helpt” hem richting jouw kutje. Hij steekt zijn pik in jouw kutje waardoor je een kleine kreun laat ontsnappen. Hij gaat langzaam heen en weer. Dit vind je lekker maar je wilt meer en harder. “Harder en sneller” zeg je. “Wat een lekkere pik”. Hij neukt je opeens heel hard. Ik hoor zijn lichaam tegen jou lekkere kontje kletsen. Dan opeens krijg ik er genoeg van.

Ik trek mijn stoute schoenen aan. Ik besluit om naar binnen te gaan maar ik weet nog niet hoe. Ik loop zachtjes naar boven en doe alsof ik weer naar beneden kom. Hard genoeg voor jullie om te kunnen horen dat ik eraan kom. Als ik in de kamer kom zie ik jullie nog steeds neuken. Het lijkt jullie niets te deren. Jij kijkt met een geile blik naar mij, als ik in de deuropening sta. “Ah daar ben je eindelijk”zeg je. Het is een heel bizarre zin die dan uit jouw mond komt, welke ik absoluut niet zou verwachten van jou “wacht even schatje, ik ben er bijna!”. Hij kijkt een beetje raar maar gaat gewoon door. Mijn pik staat echt op springen want dat is zo geil om te zien. Ik haal m’n pik uit m’n broek en trek er aan. Je zegt hem door te moeten gaan want je komt bijna. Opeens zie ik aan jouw gezicht dat je komt. Je zakt bijna door de benen. Hij blijft stoten tot hij niet meer kan. Hij doet een stap naar achter en spuit z’n zaad over jouw kontje. Jij ligt met je buik op de tafel en kijkt mij aan. “Is dit wat je bedoelde? “ vraag je aan mij…  Deze meiden zitten vol passie en zijn botergeil!