Categorie: sauna
2017-07-18 14:43:02
Met vrienden naar de sauna!

Sinds enige tijd ga ik samen met twee vrienden, Jeroen en Jan, af en toe naar de sauna. Op deze manier zien we elkaar regelmatig. Daarnaast houden mijn vrienden er van om het aanwezige vrouwelijke schoon te bespreken. Tot nu toe is er nog nooit wat gebeurd maar als het aan mijn vrienden lag zouden ze dit niet uit de weg gaan. Tenminste dat is altijd wat ze beweren. Wacht maar tot hun vrouwen er een keertje achter zou komen. Omdat ik al dat gebluf een beetje zat begon te worden had ik onlangs weer eens contact opgenomen met Elise, een vriendin van mij en mijn vrouw, met wie we al heel wat leuke nachtelijke uurtjes beleefd hadden. Jammer genoeg zien we haar tegenwoordig niet heel veel meer. Mijn vrienden kenden Elise niet. Ze moesten eens weten wat mijn vrouw en ik regelmatig uitspoken en welke clubs we bezoeken. Zeker hun vrouwen zouden dit afkeuren. Het waren nogal huismusjes met niet veel fantasie.


Ik had samen met mijn vrouw en Elise besproken wat we zouden doen en keek al erg uit naar ons volgende saunabezoek. Mijn vrouw vond het enorm jammer dat ze ook niet mee kon komen. Maar ik wist precies wat de reactie van mijn vrienden zou zijn als zij erbij was. We hadden afgesproken in ťťn van de grote sauna's in Nederland. Zoals gewoonlijk trokken we eerst een baantje, pakten een sauna'tje en gingen naar de bar voor een biertje. Jeroen had het grootste woord en kon zijn ogen niet van de rondlopende vrouwen afhouden. Bij elke vrouw had hij wel een schunnige opmerking of grootse plannen waar vervolgens door ons hard om gelachen werd. In werkelijk kwam hij thuis niet aan zijn trekken. Zijn vrouw zag er lekker uit maar hield niet van seks en alles wat ermee te maken had. Als hij ťťnmaal in de maand met haar mocht vrijen was het veel.

Ik stelde voor om naar het bubbelbad te gaan en daarna naar de stoomcabines. Mijn vrienden stemden hiermee in niet wetende dat dit onderdeel van mijn plan was.

Het bubbelbad was heerlijk warm. Daarnaast had je vanuit het bubbelbad uitzicht over de ligweide, het zwembad en wat sauna's. Dus genoeg te zien. Op een gegeven moment kwam Elise van de andere kant aangelopen. Ik had haar al aan zien komen maar toen Jeroen haar zag stootte hij ons alle twee gelijk aan met de woorden; 'Kijk eens wat daar voor een stoot aan komt lopen.'

Ik zal jullie Elise even beschrijven. Elise is met haar 1.60 meter niet groot maar een echt, klein powervrouwtje. Hoewel ze net als wij ook tegen de 40 aanloopt mag ze er zeker wezen en kan ze makkelijk de strijd aan met menig jong volwassene. Lekker gespierd, lange blonde haren, stevige borsten en omdat we in een sauna zaten konden we ook goed zien dat ze netjes geschoren was. Kortom, een vrouw zoals iedereen er wel een wil hebben. Daarnaast is ze ook nog financieel onafhankelijk. Haar knappe uiterlijk en haar intelligentie hadden haar een goede baan bezorgd.

Ze kwam recht op ons bubbelbad afgelopen. Wij waren nogal ruim gaan zitten dus het hele bubbelbad was bezet. Ze boog via de reling iets naar voren waardoor haar borsten een beetje gingen hangen en ons een heerlijk uitzicht gaven en vroeg:'Hebben jullie nog een plekje voor mij?'.

Mijn vrienden wisten niet wat ze moesten zeggen. Daarom zei ik vlug dat er tussen hen in nog een plekje vrij was. Jeroen en Jan schoven allebei een klein beetje op en maakten zo een plekje voor haar vrij. Elise zetelde zich tussen hen in en stelde zich voor;'Hoi, ik ben Elise, zijn jullie hier met zijn drieŽn?'. We antwoorden bevestigend en hadden het wat over koetjes en kalfjes. Vanuit mijn positie had ik een mooi uitzicht over het tafereel. Elise met haar lange blonde haren tussen Jeroen en Jan. Op een gegeven moment gingen de bubbels weer aan en zakte iedereen weer wat onderuit. Ik zag de handen van Elise onder water gaan en wist wat er nu ging gebeuren. Ze ging proberen om zowel Jeroen als Jan gelijktijdig af te trekken. Ik was erg benieuwd of haar dit zou lukken en wat de reactie van mijn vrienden zou zijn. Omdat ze nogal ver uit elkaar zaten schoof ze eerst langzaam richting Jeroen. Op een gegeven moment zag ik hem verschrikt om zich heen kijken. Ik deed echter net of ik mijn ogen dicht had en wat lag te dommelen in de bubbels. Hierop legde hij zijn ene arm langs de rand van het bubbelbad en zijn hoofd iets achterover. Ik kon nu duidelijk de arm van Elise op en neer zien gaan. Blijkbaar beviel het Jeroen wel want ik zag een ontspannen glimlach op zijn gezicht verschijnen.

Opeens stopten de bubbels. Elise trok vlug haar hand terug en als je goed in het water keek kon je de stijve van Jeroen zien. Ik stelde voor om naar de stoomcabines te gaan maar Jeroen wilde nog even blijven zitter (wat mij niet verbaasde) en ook Jan had wilde nog even blijven. Langzaam zag ik Elise zich richting Jan laten drijven. Jeroen volgde haar ook ongemerkt. Blijkbaar had hij nog niet genoeg. Zo kwam het dat ze bij de start van een nieuwe ronde bubbels redelijk dicht tegen elkaar aan zaten. De handen van Elise gingen nu vlug naar beneden en nu begon ze bij Jan. Deze gaf echter geen krimp en ging zelfs nog wat extra onderuit zitten. Haar andere hand zag ik richting Jeroen gaan en ze begon ze nu allebei langzaam af te trekken. Ik kon echter wel zien dat Jeroen deze volgende ronde niet lang vol ging houden en vlak voor het einde van de bubbels zag ik Elise haar hand terug trekken en zich verder op Jan concentreren.

Ik kon wel raden wat er gebeurd was en wat er nu in het water rondzweefde. Jan had dit niet in de gaten en lag nog steeds onderuit gezakt te genieten van de behandeling van Elise. Ik weet niet of hij doorhad dat wij ook wisten wat ze uitvoerde. Toen de bubbels stopte zei Elise;'Bedankt voor de gezelligheid. Misschien zie ik jullie straks nog wel ergens anders. Ik ga nu naar de volgende sauna.' Bij het uitstappen gaf ze nog even een goed uitzicht over haar lichaam. Na een paar minuten stelde ik voor om naar de stoomcabines te gaan. Jeroen en Jan stemden hiermee in. Beide hadden ze geen woord gezegd over de behandeling die Elise ze had gegeven. Jeroen had wel wat algemene opmerkingen gemaakt over dat het een lekker wijf was maar over de rest geen woord. Bij het uitstappen was duidelijk te zien dat de erectie van Jan nog niet helemaal over was. Ik kon het niet nalaten hier een opmerking over te maken;'Vond je Elise zo lekker dat je je niet in kan houden?'

In de stoomcabine kwamen we Elise weer tegen. Jammer genoeg waren er nog een aantal andere saunagasten aanwezig. Elise maakte nu wat plaats en Jan ging naast haar zitten. Jeroen en ik zaten tegenover haar. Op een gegeven moment gingen de andere saunagasten weg. Blijkbaar was het een groepje vriendinnen want ze vertrokken allemaal gelijktijdig.

Nu ging het snel. Ook omdat we niet wisten hoeveel tijd we hadden. Daarnaast had Elise Jeroen en Jan al aardig opgewarmd dus we hoefden niet veel tegenstand te verwachten. Elise stond op en met de woorden;'En nu is het mijn beurt.' ging ze bij Jan op schoot zitten en keek Jeroen strak aan;'Kom je ook? Ik wil je pijpen.' vroeg ze terwijl ze naar Jeroen keek. Jeroen en Jan keken allebei angstig om zich heen. 'Ik zal niets vertellen'; zei ik. Elise draaide met haar kont in Jan zijn kruis en gaf hem een heerlijke lapdance. Ik kon zien dat hij haar nog niet aan het neuken was maar dat ging vast niet lang meer duren. Ik zag Jeroen nu opstaan en richting Elise lopen. Elise pakte Jan zijn penis en ging er nu overheen zitten. 'Hou jij de deur in de gaten? Dan heb ik straks voor jou ook een beloning als ik met hun twee klaar ben.' zei Elise. Natuurlijk ging ik hiermee akkoord.

Elise bewoog haar bekken en ging als een bezetene op en neer. Ik zag dat Jan moeite moest doen om niet nu al klaar te komen. Zodra Jeroen dichtbij genoeg was trok ze hem aan zijn penis naar haar mond en ging met haar hoofd op en neer. Ondertussen pakte ze zijn handen en legde die achter op haar hoofd. Hiermee aangeven dat hij het tempo mocht bepalen. Ik weet dat Elise een hoop kan hebben en was benieuwd hoe ver Jeroen zou gaan. Om hem wat extra aan te sporen riep ik hem toe;'Kom op, pak haar. Laat haar merken wie de baas is. Neuk haar in dat lekkere pijpmondje.' Na deze aansporing ging Jeroen als een bezetene tekeer. Ik zag het hoofd van Elise de hele stam van Jeroen af gaan. Af en toe hield hij haar hoofd wat naar beneden waarbij ze bijna geen lucht kon krijgen. Het was duidelijk dat hij de afgelopen tijd iets tekort was gekomen. Ook Jan liet zich gaan. Hij pakte haar heupen beet en zorgde ervoor dat hij zo diep mogelijk in haar kwam.

'Ik wil ook staan zodat ik haar helemaal suf kan neuken' riep hij. Jeroen ging een beetje naar achteren en Jan stond op. Nu stond Elise gebukt tussen twee mannen in. Ze gingen allebei helemaal los. Het duurde niet lang of ik zag Jan klaarkomen. Hij pakte haar bij haar heupen, gaf nog een paar korte stoten en zorgde ervoor dat zijn sperma zo diep mogelijk in haar terecht kwam. vervolgens liet hij haar los en ging weer op de bank zitten. Jeroen was nog niet zover. Al kon ik zien dat het niet lang meer ging duren. Elise liet zich op haar knieŽn vallen en vingerde zichzelf naar een hoogtepunt terwijl ze Jeroen aan het pijpen was. Ik zag dat Jeroen het ook niet lang meer uit ging houden. Met een kreun liet hij zijn sperma diep in haar keel ontsnappen. Dat Elise hierbij even helemaal geen lucht meer kreeg leek hem te ontgaan. Gelukkig weet ik dat ze dit vaker ondergaat. Al proestend viel ze op de grond neer toen Jeroen haar los liet. Jeroen zakte ook onderuit aan de andere kant en stamelde;'Bedankt. Sorry. Gaat het?' Ik hielp Elise opstaan en zag dat ze had genoten. 'Dank jullie wel. Dit was precies wat ik had verwacht. Volgende keer weer?' zei ze terwijl ze mij om mijn nek viel. 'Als het aan mij ligt wel. Maar ik weet niet hoe Jeroen en Jan erover denken.' Toen zag ik dat bij allebei het kwartje viel. 'Rotzak, je had dit gepland' hoorde ik uit twee monden. 'Maar wat mij betreft mag je de volgende keer ook mee hoor.' zei Jeroen.

'Zullen we dan nu eerst een biertje halen en zo nog een ronde doen? Volgens mij heeft er iemand nog iets te goed van me.' zei Elise terwijl ze me bij mijn penis beet pakte en er zachtjes aan trok. De rest van de avond was een groot succes. Ik werd heerlijk gepijpt door Elise, mijn vrienden hebben haar staand gesandwiched en we hebben nog wat andere standjes geprobeerd. Sindsdien mag Elise altijd mee. Binnenkort gaat mijn vrouw ook mee. Daarnaast zijn we nog aan het bekijken hoe we de vrouwen van mijn vrienden zo ver kunnen krijgen. We zijn al bezig met een plannetje. Misschien dat ik hier binnenkort meer over vertel.  Misschien staat jouw buurmeisje of vrouw wel op deze site!