Categorie: sauna
2017-07-27 08:34:24
Mijn extreme verjaardag in de sauna!

Het was 3 weken voor me verjaardag en me vrouwtje vroeg me of ik iets speciaals voor me verjaardag wou hebben. Ik antwoordde hier op verras me maar met iets leuks. Ze beantwoorden mij.... Okay ik verzin wel iets leuk met een glimlach op haar gezicht. En ze liet me weer doorgaan met me werk en ik gaf ook geen verdere aandacht meer aan haar vraag. Zo gingen de dagen voorbij tot 2 dagen voor me verjaardag, toen ze tegen me zij dat ik geen mensen moest uitnodigen want zij had me verjaardag al gepland. Ik beantwoorde haar met een glimlach op me gezicht nee lief ik heb nog niemand uitgenodigd en bij deze zal ik dat ook niet meer doen. Ze lachte en verdween uit de deur, mij achterlatend met de vraag wat ze gepland zou hebben. In me gedachte hopende dat ze niet teveel mensen had uitgenodigd voor me verjaardag. Mijn gedachten dwaalde af naar me werk voor een nieuwe klant die ik had aangenomen. Ze kwam thuis en na de maaltijd en tv zijn we naast elkaar in slaap gevallen.


De volgende ochtend stond ik op met de gedachte hoe me dag zou verlopen met me verjaardag in zicht die om 12 uur vannacht zou zijn. Me vrouwtje was al wakker en had de koffie al klaar staan met 2 tosti's en glimlachte met de woorden goede morgen lief. Ik lachte terug met de woorden ruikt goed schatje. Ze bracht me de koffie en tosti's op bed.en we genoten samen van het ontbijt en ze stond op en vertelde me dat ze nog wat dingen moest regelen. En voegde haar woord bij haar daad en liep de deur uit met de woorden zie je straks liefje. Ook ik kwam uit me bed vandaan en ging verder met me werk van me nieuwe klant waar ik tot nu toe alleen begreep dat ze een sauna had. Een aantal uren later ging de telefoon en me nieuwe klant was aan de lijn. Ze informeerde me dat ik zeker morgen langs moest komen wat in belang zou zijn voor de klus. Ik probeerde haar toch menigmaal om te halen of het niet kon verschoven worden na de volgende dag. Want ik had aan me vrouwtje beloofd dat ik me verjaardag vrij zou houden voor haar verrassing.

Maar naar vele pogingen en zonder succes met de gedachte dat deze klus me wel 3 maanden salaris zou opleveren in nog geen maand tijd. Ging ik akkoord dat ik morgen rond 10 uur 's morgens daar zou zijn hopend dat ik met een klein uurtje weer thuis zou zijn voor mijn vrouwtje en haar verrassing. Ik hing op met de gedachte dit gaat me vrouwtje niet leuk vinden. De gedachte bleef maar in me hoofd zou ik het haar nou wel vertellen of niet. De middag ging voorbij en me vrouwtje kwam binnen met de vraag of ik al een beetje zin had in me verjaardag. Ik wist meteen dat ik haar maar moest vertellen dat ik naar me klant moest voor een zakelijke bespreking. En ja het woord was er nog niet uit of ze begon al dat ze me 3 weken van tevoren had gevraagd om de dag vrij te houden. Ik vertelde haar dat ik alles in me macht had gedaan om de afspraak te verzetten en nadat het niet mogelijk was de afspraak te verzetten. De afspraak naar 's morgens vroeg had gezet zodat ik op tijd terug zou zijn. Om toch de rest van de dag met haar zou zijn,ze vond het maar niks dat ik een klant boven haar verrassing zette. Maar naar mening woorden wisselen ging ze akkoord op de voorwaarden dat ze mee mocht. Na alles wat er was voor gevallen kon ik haar dat niet weigeren.

En die avond naar een lekkere maaltijd en samen tv gekeken te hebben gingen we naar bed. Het was op dat moment al bijna 12 uur 's nachts en me vrouwtje had zich geschoren op haar intieme plekjes en ging klokslag 12 boven op me zitten. Met haar heerlijke ruikende poes boven op me gezicht ik wist niet hoe snel ik dat heerlijke poesje moest likken. Terwijl ik haar lekkere sappen naar binnen werkte merkte ik op dat ze me voeten en daarna me handen vastbond. Ik stribbelde niet tegen ik wist dat ik zou verwend worden, maar ineens stond ze op en liep naar de badkamer. Naar enige minuten kwam ze terug met een teiltje en handdoek en scheermes waarna ze me helemaal kaal begon te scheren zowel aan me voorzijde als me achterzijde en me benen ook nog. Ik was al in galop stand naar dat ze klaar was aan me voorzijde bij de tijd dat ze helemaal klaar was begon me 21cm erectie al te lekken van geilheid. Ze nam me groot staande paal diep in haar mond en bracht me meerdere malen tot een hoogte punt, uiteindelijk ontknoopte ze me handen en voeten. Waarna ik haar keihard neukte en klaar kwam zowel in haar poesje als haar kontje. Uiteindelijk om 3 uur 's nachts vielen we samen in slaap. Tring Tring tring ging me wekker om 8.30 beiden werden we wakker, ik stapte snel onder de douche om de sex geuren van me af te wassen. Maar me vrouwtje weerhield me ze nam me lul in haar mond en voordat ik het wist waren we aan het sexen tot 9.30. Ik maakte haar alert van de afspraak die ik over 30 min had,en bij het woord voegde ze de daad en we kleden ons allebei aan. De deur uit lopende rook ik nog de sex van me lichaam af en ook zei rook naar sex. Maar ik kon er nu niet veel meer aan veranderen en glimlachte toen me vrouwtje me feliciteerde met me verjaardag.

Eenmaal aan gekomen bij de klant werden we verhaalt met een kop koffie voordat er nog zaken werden besproken. Voordat ik de koffie op had maakte me vrouwtje duidelijk aan mijn vrouwelijke sauna beheerder dat vandaag me verjaardag was. De vrouw bood meteen haar excuus aan en stelde voor dat we op haar kosten een dag van haar faciliteiten gebruik mochten maken met eten en drinken. Ik vertelde haar dat ik dat zeer op prijs stelde maar a geen badjas of andere dingen bij me had en dat me vrouwtje wat in planning had staan voor me. Maar voordat ik mijn zin niet had afgemaakt zei me vrouwtje dat ze het zeer op prijs zou stellen. Ik keek haar aan met de gedachte dat zij toch al iets anders had gepland maar ze zei me dat het goed was als ik dan wel haar zin gaf. Ik stemde hier in toe zonder enige woorden.

Ik vroeg de vrouw des huizes of ze wel badjassen had voor ons om te gebruiken. Ze lachte en zij dat ze hier geen badjassen in gebruik hadden ze kon ons wel een aantal handdoeken lenen. Ik keek naar mijn liefje en we gingen akkoord de vrouw des huizes (Lisa was haar naam)gaf ons een korte uitleg en rondleiding. Toen ze ons de donkere kamer wees vroeg ik me af waar die voor gebruikt werd. Maar voordat ik de vraag kon stellen nam me vrouw me mee naar de douche's. Waar we ons ontdeden van de sexgeuren en daarna aan de bar een kop koffie en ontbijt kregen. Daarna stelde Lisa ons voor om lekker in te gaan stomen in de niet te hete stoomcabine. Ik volgde haar en ging voor de deur naar binnen toe voordat ik de deur dicht deed hoorde ik de deurbel en Lisa verontschuldig zich on te ontfermen over haar klanten. Nadat ik de deur dicht had gedaan vroeg ik nogmaals aan me vrouw of het haar echt niks uit maakte. Ze zei me dat het allemaal al goed was maar ze wel nog een paar belletjes moest maken,en dat ik moest mee werken in haar idee.

Zonder enige gedachte stemde ik toe en we gingen lekker lang uit liggen in deze stoomcabine. Na enige minuten voelde ik haar handen over mijn lichaam en terwijl ik zweette voelde ik haar handen over me hele lichaam gaan. Haar handen stopte bij mijn lul waar ze ging spelen met me ballen en lul. Terwijl ze me lul strookte gleed ze af en toe naar mijn kontgaatje,naar een aantal malen voelde ik haar vingers met me mannen kutje spelen en stak ze een vinger naar binnen. Op dat moment keek ik om en ze zei je zei dat je mee zou werken ik keek haar aan en stemde toe. Op dat moment voelde ik 2 tot 3 vingers naar binnen gaan en vroeg me af wat als er nu iemand anders naar binnen zou stappen. Maar dit gebeurde gelukkig niet want ik was zo geil als boter door haar spelen met me mannen kutje. Naar een klein half uurtje vroeg ze me of ik mee ging wat te drinken ik stelde haar voor om ook voor mij wat te drinken mee te nemen en ik snel een koude douche zou nemen zodat mijn stijve lul even kon intomen.

Ze lachte en zei, natuurlijk lief neem jij maar een lekkere koude douche ik ben zo terug. Zo gezegd liepen we beide uit de stoomcabine zij naar de bar ik naar de doucheruimte. Eenmaal aan gekomen bij de doucheruimte merkte ik op dat er al zeker een man of 15 tot 20 aanwezig zijn. Maar zonder enige andere gedachte nam ik me koude douche en glimlachte naar de aanwezige klanten. Alle waren net zo vriendelijk en begroeten me terug ineens kwam om de hoek mijn vrouwtje aanlopen met drinken. We zaten samen op een bankje en genoten van ons drankje, Nadja (mijn vrouwtje) stelde voor om de eerste Finse sauna binnen te gaan. Dus dat deden we dan ook maar naar 12 min had ik het wel even voor gezien en stond op en zei dat ik effe wat frisse lucht ging nemen. Ik ging voor een minuut of 10 weg toen ik terug kwam hoorde ik vreemde geluiden alsof 1 of meerdere mannen klaar kwamen. Maar ik dacht dat het aan mij gedachte zou liggen want Nadja kwam naar buiten lopen en vroeg me of ik alweer een beetje bij was. Ik zei tegen haar jazeker maar laten we die andere stoomcabine proberen ok.

Tuurlijk lief geen probleem maar ik ben nog steeds vergeten te bellen dus ik kom zo bij je. Ok lief ik zie je zo en ging alvast naar binnen maar eenmaal binnen kon ik weinig zien zoveel stoom hing er. Maar op de tast zocht ik naar een bankje maar ik voelde iets anders wat ik taste en verontschuldigde mezelf en ging zitten naast me hoorde ik een stem het is al goed. Toen bedachte ik mezelf dat ik volgens mij iemand anders zijn lul had aan geraakt. Maar ik ging liggen niet verder denkende ik hoorde de deur open gaan en iemand naast me plaats nemen ik ging er vanuit dat het Nadja was. Zeker omdat ik enige seconden later weer een paar handen langs me kont voelde, en daarna me lul vast pakte ik schrok heel even maar dacht daarna dat door de stoom niemand iets kon zien en ruste bij de gedachte.

Tot ik merkte dat deze handen niet van Nadja waren maar ik genoot wel van de acties die deze handen uitvoeren. Me lul was alweer keihard toen ik een aantal vingers in me mannen kutje voelde gaan, nu was ik toch wel benieuwd naar de eigenaar van de handen. Maar voordat ik een duidelijk gezicht kon zien voelde ik nog een paar handen die mijn beiden billen naar buiten trok en die andere hand voelde ik tegen me mannen kutje aan.

Voordat ik nog enige woord kon uitbrengen voelde ik de hele hand een weg naar binnen gaan. Ik was stil geslagen me kont werd gepenetreerd door een hele hand die zijn weg naar binnen aan het bereizen was. Ik kon geen woord meer uitbrengen en liet me gevoel gaan de hand zich totaal naar binnen gleed toen merkte ik op dat het een behoorlijke ferme hand was en dat die wel zeker van een man moest zijn. Maar ik genoot er van terwijl ik de deur weer open hoorde gaan en Nadja me riep waar ik was in al die stoom ik probeerde overeind te komen en zei hier maar de hand zat vast in me mannen kutje. Nadja kwam naast me zitten en toen ze haar handen over me lichaam haalde zei ze op een ferme toon wat is dit nu dan. Ze stond op en liep weg en nog geen minuut later kwam ze terug en pakte me handen en bond ze op me rug vast. Ik wist op dat moment niet meer te reageren en de hand was zich als een vuist aan het maken. Toen Nadja plotseling zei jij bent jarig geniet er maar van dat zegende voelde ik hoe ze de hand dieper in me begeleide.

Ik genoot met volle intensiteit en zij baande met haar linkerhand naar me stijve lul die ze vastgreep en met haar rechterhand kreeg ik een volle pets op me billen terwijl de hand zich in me had gebald tot een vuist en bij iedere pets kneep ik me bilspieren samen. Toen zei ze me op een meesteres toon dat ik op me rug moest gaan liggen en kwam ze met haar kutje boven me zitten en verplichte me om haar te likken. Ik stak me tong in haar met een vuist die in en uit me mannen kutje ging proefde ik een rare smaak uit haar kutje en ook een grote hoeveelheid vloeistof die eruit kwam. Maar ze had haar kutje zo strak op me mond gedrukt en ondertussen werd ik ook nog gevuistneukt dat ik geen woord kon uitbrengen. Ze sprak me aan dat ik ja al dat mannenzaad uit haar moest likken.

Nu wist ik dus dat die geluiden die ik hoorde dus wel mannen waren die klaar kwamen ik proefde zeker 3 tot 4 verschillende soorten zaad . Nadat ik haar zo goed als schoon had gelikt piste ze me de mond vol en tegelijkertijd voelde ik de vuist me mannen kutje verlaten. Nog geen 2 tellen later kwam Lisa (de eigenaresse) binnen en keek naar ons en zei tegen Nadja zo werkt dat niet. Nadja stond op en Lisa hielp me overeind en nam ons allebei mee ik kon niks inbrengen me handen waren nog steeds vastgebonden en mannenzaad liep langs me mond en me kont voelde verkracht ik volgde haar als een hondje aan een riem. Ze nam ons mee naar de donkere kamer ze zette me stil in het midden van de kamer en hielp me zitten dat was wat ik dacht. Voordat ik werkelijk zat voelde ik 2 handen me kont begeleiden om boven op een Iul plaats te nemen ik voelde de lul met gemak weg glijden in me kont daarna wordt ik achterover getrokken op me rug.

Ik voel de lul diep in me glijden en krijg een masker om met een open mond gag en ik kan gewoon zien wat er gebeurt maar ik voel aan de achterkant het masker naar beneden getrokken worden. Ik zie Nadja en Lisa bij de plaats hebben genomen op een 22-25 cm lul terwijl ik achterover met me hoofd lig en ik zeker ook een 22 cm lul in me heb zie ik toe hoe ze beide de mannen aan het bereiden zijn. Ik wordt ondertussen duidelijk gemaakt van de stotende lul diep in me terwijl ik Nadja hoor genieten en kletsend op de lul rodeo rijdt. De beste mannen gaan dit niet lang volhouden Lisa stapt van haar 22 cm dekhengst af en zegt tegen Nadja kijk zo doe je dat de lul glanst van de kutsappen van Lisa ze neemt de man mee van de bank af.

En zet hem met ze dikke lul recht voor me en hij plaatst ze lul in me mond ik proef Lisa kutsappen op de dikke staaf die zich steeds een cm verder in me mond verplaatst. Ik voel de lul tegen me huig maar door de open mond gag kan ik niks doen langzaam maar zeker gaat dat gevaarte zich in me strot pompen Nadja gaat er even goed voor zitten zodat ze duidelijk me de ziet weg werken en ik haar nog steeds de 24 cm lul zie berijden. Maar ik voel hoe de lul in me mond zich naar een einde bereikt ze lul wordt dikker en harder hij pakt me hoofd vast. Dan zegt Lisa kijk Nadja hoe we dit doen op dat steekt ze een dildo in zijn kont waardoor hij ze lul diep in keel begraaft en spontaan begint te spuiten waar zei de dildo op max vibraties zet. De 1 naar de andere lading zaad wordt diep in me gespoten ik kan niet veel anders dan slikken tot kots neiging aan toe en dan trekt ze lul uit me mond nog steeds spuitend over me lippen en in me ogen.

Sperma loopt uit me mondhoeken vandaan waar ook Nadja op klaarkomt en haar stier is ook op het punt van komen. Ook zij begeleid de beste man naar me mond en steekt zijn nog langere lul diep in me strot en Nadja pakt een Tarzan en steekt hem diep in zijn kont ik voel hoe de beste man ze lul halfweg in me strot heeft . En ook vervolgens de 1 naar de andere straal zaad diep in me spuit ondertussen voel ik een 2e pik tegen me kontgat naar binnen toewerken deze is wel 30 cm. Ik verslik me in de 24 cm lul maar Nadja stoot hem nog dieper me strot in daarna voel ik de 30 cm tot aan zijn ballen in me kutje gaan ik begin me een neukslet te voelen. Daarna voel ik de 30 cm zich verlaten uit me mannen kut en plaats neemt voor de 24 cm lul in me mond en de beste man neukt me mond als of het een natte open staande kut is.

Lisa en Nadja vermaken zich met wat ze zien en zeggen tegen elkaar dat ik een echt neukslet ben Vooral met die 30 cm lul die net uit me kont komt regelrecht in me zaadmond en diep gaat. Maar de dames lopen de deur uit en 12 mannen komen naar binnen alle met steigerende lullen alle klaar om een van me gaatjes te vullen met hun warme zaad. Me kont wordt voor de aankomende 2 uur lang door twee kloppende dikke genotsstaven in en uit geragd en als ze op punt van spuiten staan ze verplaatsen naar mijn pijpmond om hun warme zaad diep in me strot te spuiten sommige mannen komen wel een 2 keer. In 2 uur tijd krijg ik wel een kwart liter warme zaad in me mond gespoten. Dan komen de dames weer terug met allebei een xxxl strapon en de 1 met een zweep en de andere met een stokje, ze commanderen de mannen de kamer uit en ik wordt op een bok vastgezet.

Eenmaal vast geknoopt op de bok komen beide voor me staan met hun 35 cm en wel 20 cm omtrek dildo's en zo zeggen beide tegelijk hoe voel je nu zaadslet we zullen dat mannen kutje is echt doorpalen Lisa gaat achter me staan en strijkt de sperma die langs mijn benen loopt op haar hand. En komt dan voor me staan dan voel ik Nadja met een stok op me kont slaan dat kan niet he alle zaad moet in je blijven daarop houdt Lisa haar hand voor me en laat me alles op likken. Ondertussen voel ik Nadja de dikke strapon tegen me gaatje aan drukken dan in 1 keer ramt ze hem diep in me ik laat een gil van de dikke dildo Lisa slaat me met de zweep op me rug. We willen niks horen van je sletje daarop schuift ze haar strapon in kut en daarna in mijn mond ze was ondertussen ook vol gespoten met zaad en op deze manier moest ik al haar zaad slikken.

Terwijl Nadja me zo diep neemt dat ik tussen pijn en genot in zweef maar elke keer als ik maar een piep laat horen krijg of een stokslag of een zweepslag. Nadat beiden elkaar naar 30 min af wisselen en ik dus een uur langs beurs geneukt ben lopen ze de kamer uit en voor een uur lang daar gelaten met het druipend zaad langs me benen en me gezicht . Dan komt Nadja naar binnen en zegt tegen me zo hoe voel je nou slet genoeg gehad. Ik kon niet meteen antwoorden maar uiteindelijk zij ik dat ik me wel verkracht voelde en dat het wel goed was zo. Oh ja zegt en spuugt me op me kont en in me gezicht ik ben nog lang niet klaar je verjaardag is nog niet voorbij dus hier heb je wat te drinken ik neem een grote slok en merk dat het glas gevuld was met zaad en pis Nadja knijpt me neus dicht en gooit het hele glas door me strot. Zo dat is een echt zaadslet zo hoort dat maar Lisa heeft een grote verrassing voor je,daarna gaat de deur open en komen er wel 20 negers binnen met alle dikke heipalen. Zo schatje ditmaal kijk ik toe hoe die negers je afwerken en ze mogen niet de kamer uit voor de eerste 3 uur dus als ze moeten pissen dan doen ze dat in jouw en hoop maar niet dat ze nog wat anders moeten doen.

Anders krijg je een volle bruine maaltijd want deze kamer moeten we schoon achterlaten. Zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht en Lisa komt binnen met 1 liter bier voor iedere persoon ik voelde de bui al hangen ze wou me gewoon volgepist zien worden. Ze vond het idee dat ze kon toekijken hoe ik geneukt werd en dan ook nog is in me mond werd gepist en dan weer een dikke lul diep me strot in. Maar ze ging uitgebreid liggen op de hoogste bank en vroeg aan de heipalen of er nog gewerkt ging worden. Op dat moment krijg ik de ene naar de andere pik in beide gaten ze had ze verteld 4 keer in zijn neukhol en dan die pik met al dat zaad er aan in ze mond weer schoon maken. En dat waren ze voor de eerste uur dan ook allemaal aan het doen me neukgat bleef al geopend van al die dikke palen om ze te beurt 4 keer stoten en dan weer naar me mond ik proefde alleen nog maar pis en sperma en me eigen stront. Nadja opperde dat ik effe moest doorgespoeld worden al snel kwamen twee negers voor me staan en beiden drukte ze hun dikke vleeskluifen in me mond ik kon me mond niet meer dicht krijgen.

Toen keken beiden naar Nadja en vroeg of ze goed zicht erop had, ze beantwoorden kom jongens spuit die zaadmond maar is schoon. Beiden keken me terwijl ze me de mond vol piste het was zoveel in 1 keer dat ik niet alles kon wegslikken waarop er een 3e lul recht in me gezicht piste. Pis liep nu over alle kanten over me heen nadat ze klaar waren drukte ze me naar de vloer en moest ik de hele vloer droog likken. Nadja fluisterde tegen de groep dat wie moest pissen dat maar in zijn kont moest doen vanaf nu want in zijn mond houdt hij het ook niet binnen. Nog voordat ik de vloer droog had gelikt voelde ik een dikke paal in me kont gaan eenmaal diep tot aan zijn ballen leegde de man zijn volle blaas in me. Het leek wel of hij wel 2 liter in me dumpte nadat hij zijn paal eruit trok voelde ik zijn pis met zaad vermengd langs me benen lopen en kon ik weer verder gaan met de vloer schoon likken.

Na een goed half uur was de vloer eindelijk weer droog Nadja kwam naar me toe en zij dat ik alweer stonk uit me mond dus moest ik nogmaals schoon gepist worden. Ditmaal slikte ik zo snel als ik kon ik wou niet weer opnieuw beginnen ditmaal hield ik alles binnen. Goed zo pijpslet zie dat je het wel kan zo nu ga je ze allemaal 2 keer leegzuigen en wil ik geen druppel zien. De mannen gingen alle naast elkaar staan en alle drukte hun heipaal tot aan hun ballen in me mond om daarna hun dikke ladingen zaad diep in me strot te deponeren. Na het eerste rondje zat me keel verstopt door de dikke zaaddraden, Nadja kwam naar me toe en vroeg wat er aan de hand was. Ik vertelde haar het en ze gingen boven op me mond zitten en piste me keel schoon. Zo dan kan je weer verder pijpslet hop ga aan het werk zuigen slet en ze drukte me op de dikste pik tot aan de ballen toe. Ze pompte me op en neer tot hij ging spuiten ze liet hem tegen me gezicht aan spuiten. Maar hij moest ook nog meteen pissen dus hij drukte zijn pik in me mond en piste me vol. Ik was bijna aan de laatste pik toe en ja hoor 1 van hun stelde voor dat ik 2 in de achterkant en 2 in de voorkant. Dat duurde dan ook niet lang en ik werd door 4 heipalen gepaald en nogmaals vol met zaad gespoten en Tuurlijk moest ik ze ook nog schoon likken. Eindelijk na 4.5 uur gepaald te zijn door deze donkere heipalen Mocht ik de kamer uit maar wel alleen met halsband en ketting om en dikke buttplug in me kont.

Maar ik vond alles goed als ik maar mocht douchen en pissen,douchen mocht maar pissen alleen in glas . Dus eerst gingen we naar de douche ik moest tegen de muur staan van Nadja waarna ze een tuinslang in me kont duwde en die voor zeker 15 minuten me liet schoonspuiten totdat er alleen nog maar schoon water uit kwam. Daarna zette ze de slang voor me mond en ik moest me mond open zodat ook die 10 min werd schoongespoten. Hier heb je een glas om te pissen daarna moest ik hem ook leeg drinken. Zo nou kan ik je meenemen naar de bar eenmaal daar aan gekomen zag ik de 35 man die me alle hadden gepaald en vol gespoten. Daarna keek ik op de klok en zag dat het 6 uur 's avonds was Nadja vroeg of ik nog dorst had. Nou ik lust wel wat dat is mooi ze nam me mee naar een tafel en ik werd op me rug vastgebonden en de deur ging open en 20 vrouwen kwamen binnen. Al deze moet je ook nog leeg likken en sommige zullen wel moeten pissen. Dit ging door tot 10 uur en toen gingen we eindelijk naar huis.

Eenmaal thuis had ze de strapon om gedaan en neukte me nog een uur of diep in me mannenkutje. Ik bedankte haar voor het waarna ze zei ik heb je een jaar abonnement gekocht minimaal ga je 1 x per maand daarna toe om je als zaadslet te laten behandelen. Ik heb nog vele malen plezier gehad.  Gewoon vragen of ze zin hebben om te neuken!