Categorie: fetish
2017-07-28 08:21:15
Mijn vriendin is mijn speeltje!

Toen Lyn en ik elkaar net kende en we voor de tweede, of derde keer, ik weet het niet meer precies, seks hadden, kwamen we allebei tot een spontane ontdekking. We waren heerlijk bezig, op zijn hondjes, nog steeds mijn favoriet, toen ik in mijn geilheid een harde klap tegen haar kont gaf. Dit werd beantwoord met een luide en dankbare “oei… lekker”. Dit moedigde mij aan om vaker en harder op haar billen te slaan, en ze vond het allemaal heerlijk. Het kwam er die avond op neer dat, op het gebied van de erotiek, zij de onderdanige was van ons twee. Ze kikt op lichte pijn en een knalrode reet. Ik vind het heerlijk om haar te zien genieten, tot mijn handen tintelen van het contact met haar huid. Omdat we ook wel eens gepassioneerd de liefde bedrijven, maar ook omdat zoiets speciaal moet blijven, hebben we de halsband in het leven geroepen. Het is een zwarte, met kleine botte spikes, toepasselijk gekocht in de dierenwinkel. Alleen als zij haar halsband om heeft mag ik haar pijn doen en beledigen en vernederen. Dat ding brengt het slechtste in mij naar boven, maar ik geniet er stiekem enorm van.


Lyn, stond onder de douche, en ik zat op de bank TV te kijken. Het klinkt misschien raar om kalm naar een vage comedy te kijken terwijl, terwijl er een bloedmooie vrouw kletsnat in je badkamer staat. Ik had er geen reden voor, ik was een beetje gaar van de lange dag, en had iets nodig om mijn gedachten over het werk uit te zetten. Lyn kwam net terug van de sportschool, ze heeft een geweldig lichaam, “maar daar moet ik wel wat voor doen” zegt ze altijd. Ze heeft lange, slanke benen met harde kuiten en stevige dijen, je kunt hier echt uren aan likken voor je boven bent. Haar buikje is strak en hard, met in het midden een staafje als navel piercing. Maar haar borsten zijn weer wel zacht en kneedbaar. Niet de aller grootste borsten misschien, maar een heerlijke C-cup, twee ruime handen vol met heerlijkheid. Ze heeft een mooi gezicht met twee sprankelende groene ogen. Haar jukbeenderen geven haar een fantastische kaaklijn die niets anders dan pure vrouwelijkheid uitstraalt. Ze heeft lange blonde haren, meestal in een paardenstaart, soms los, maar als ze echt ondeugend is, dan doet ze haar haren in 2 vlechtjes zoals een onschuldig meisje. Al meer dan een jaar mag ik haar mijn vriendin noemen, ik ben een gelukkig man.

Ik moet half weggesukkeld zijn, toen ik plots opschrok van een koud nat gevoel in mijn gezicht. Ik open mijn ogen en keek recht in het lachende gezicht van Lyn. “Ben je er weer, schat?” lachte ze “ik weet dat je het lekker vind als ik goed nat ben”. Ik moest een beetje lachen, ze had haar half natte haar in mijn gezicht gehangen. Ik glimlachte en likte verrukt een druppel vocht mijn lippen. “Dit vocht smaakt naar shampoo.” lachte ik “Je weet toch wat ik lekker vind!”. “Ja,” zei ze “ik zal even een biertje voor je halen uit de keuken”. “Ehhh….” Kraamde ik uit. “Dat bedoelde ik niet…”. Maar Lyn deed alsof ze me niet gehoord had. Terwijl ze heupwiegend naar de keuken liep keek ik haar na. Ze had niet de moeite genomen haar kleding weer aan te trekken, de enige stof die haar aangename lichaam bedekte was een korte, fel rode nachtjapon en ze had een handdoek om haar nek geslagen, voor haar natte haren. Mijn hemel, zelfs vers uit de douche, zonder make-up of moeite, zag ze er heerlijk uit.

Ik denk dat ik ze voelde dat ik haar aankeek, want vlak voor het gat van de gang deur stopte ze. Ze strekte haar armen en pakte de bovenkant van het deurgat vast. Ze holde haar rug een beetje, waardoor haar kont heerlijk naar achter kwam. De nachtjapon kroop omhoog, en ik zag een stukje van haar zwarte slip. Ik wist precies wat voor een paar perfecte billen er onder die slip verstopt waren. Ze draaide haar hoofd en keek me aan. “Bevalt het wat je ziet?” vroeg ze. Ik zei niets maar knikte zachtjes met mijn hoofd. Ze glimlachte, draaide haar hoofd weer weg, spreidde haar lange benen een beetje en begon zachtjes met haar heupen te wiegen. Haar heupen gingen van links naar rechts, heen en weer als een hypnotiserende pendulum. Ik kon niets anders doen dan naar haar magische kont staren. Toen pakte ze met twee handen haar billen vast en kneep er een paar keer stevig in, terwijl ze een klein kreuntje liet ontsnappen. “Misschien moet je ook even wat van die massage olie mee nemen!” riep ik, met misschien iets teveel enthousiasme in mijn stem. Lyn draaide zich om, zette een wijde glimlach op en knikte terwijl haar ogen twinkelde. Haar opwinding was van haar gezicht af te lezen. Met alle mogelijke moeite om ontspannen en normaal over te komen, liep ze sensueel en langzaam door naar de keuken. Maar ik zag dat haar ademhaling sneller ging dan normaal.

Op het moment dat ze de kamer uit liep, greep ik de afstandsbediening en deed de televisie uit. Ik had een aangenaam vermoeden dat er wel fijnere dingen aan zaten te komen om naar te kijken. Geroutineerd stak ik snel een paar kaarsjes aan en zette zacht een achtergrond muziekje op. Toen Lyn terugkwam had ze alleen de fles olie meegenomen, ze was vergeten om drinken voor mij mee te nemen, maar ik kon me daar niet druk over maken. Ze kroop naast me op de bank, tegen me, en fluisterende geil in mijn oor. “Ik heb denk ik een spiertje verrekt in mijn bovenbeen, wil je me masseren?” Ik knikte, pakte de fles olie, en Lyn ging gewillig op haar buik liggen, over mijn knieën heen, met haar kont omhoog. Ik spoot een beetje olie in mijn hand en blies er zachtjes op. “Lief van je dat je dat koude spul eerst wat warmer maakt voor je het op me smeert” zei Lyn goedkeurend.

Ik legde mijn hand op haar boven been, net iets onder de plooi die het begin van haar billen aangaf. Na de achterkant van haar dijbeen wat gemasseerd te hebben vond ik het wel tijd voor wat actie. Met mijn handen maakte ik langere halen, van haar kuiten, door haar knie holte, langs haar bovenbenen en door naar haar kont, waar ik wat langer bleef masseren, tot ik weer terug ging naar haar kuiten. Met elke haal bleef ik langer bij haar billen. Haar slip had ik strak getrokken, zodat het leek alsof ze een string aan had. Lyn keek om, tuitte haar lippen en blies me een kus toe, daarna draaide ze haar hoofd weer weg en sloot haar ogen om verder te genieten.

Mijn handen waren nu vol bezig om haar heerlijke billen te kneden, soms kwam ik met mijn vingers tussen haar benen langs de stof van de slip die haar schaamlippen verborgen. Het voelde heerlijk en zag er geweldig uit. Ik ging met mijn vinger door haar bilnaad en maakte cirkeltjes op en rond de stof die haar sterretje bedekte. Ik hoorde een klein lachje “Heb je last van me slip jochie?” zei ze, terwijl ze haar kont iets omhoog deed. Ik snapte de hint en trok snel haar onderbroekje naar beneden, tot deze ter hoogte van haar knieën zat. Ik deed hem expres niet helemaal uit, ik wou het haar moeilijker maken om gewillig haar benen wijd te doen.

Ik pakte de fles olie, en spoot een beetje meer, meteen uit de fles, direct haar billen, Lyn reageerde niet, maar nu kon ik wat sneller en harder haar goddelijke reet onder handen nemen. Elke keer wanneer ik haar billen uit elkaar trok, hoorde ik een geluid van aan elkaar klevend vlees, veroorzaakt door de overdadige hoeveelheid olie. Misschien was het iets te veel van het goede, dus ik probeerde het een beetje te verdelen over haar geweldige dijen en kuiten, waarna ik met mijn nagels voorzichtig rode strepen trok over haar benen. Ik kneep zachtjes met mijn duim en wijsvinger haar schaamlippen bij elkaar, en het smakkende geluid dat ik hoorde was voor mij het teken dat ze klaar was voor het wat intiemere werk.

Ik stak twee vingers in mijn mond, niet om ze nat maken, dat was dacht ik niet nodig, maar het leek me netjes om er wat olie van af te halen, het smaakte naar kokos, precies zoals er op de fles stond. Hierna ging meteen weer terug tussen haar benen, ik streelde over de rand waar haar buitenste schaamlippen bij elkaar komen, ik voelde dat ze als een bloem geopend waren om mijn aanraking te ontvangen. Mijn vinger gleed door haar natte spleet, ik voelde de ingang van haar schede, mijn vingertopje ging naar binnen, en Lyn schokte een klein beetje. Plagend trok ik mijn vinger terug, ik wist daar wel een plekje waar ze veel heftiger op reageerde. Ik begon cirkels te maken rond haar clitoris, en begon met elke cirkel iets harder te drukken. Mijn rondjes werden kleiner, ik wisselde de druk af, van een lichte aanraken tot, bijna gemeen, hard drukken. Lyn lag te kroelen, en ik verbaasde me er weer over hoe de aanraking van één vingertop zoal genot kon veroorzaken.

Ik voerde het tempo op, en met mijn andere hand kneedde ik haar billen en streelde de onderkant van haar rug. Haar gewoel ging sneller, net als haar ademhaling. Ze ging komen, ik wist, haar rug trok strak, en ze begon hevig met haar heupen te schudden. Ik pakte haar haren vast, en trok haar hoofd stevig naar achter, ze kon geen kant op. “kom maar lekker schatje, je wilt dit toch”. Ik had moeite om mijn vinger op haar gevoelige klit te houden, niet alleen vanwege haar gekroel en gewoel, maar ook vanwege rijkelijk aanwezige geile vocht, waarvan ik de druppels langs mijn hand voelde stromen. Haar snelle ademhaling veranderde in sneller gehijg en gekreun. “Owww… ga door…. Alsjeblieft… Dit is lekker!!” kon ze tussen haar versnelde ademhaling nog uitbrengen.

Ik trok nog harder aan haar haren, en met een onmogelijke houding likte, kuste en beet ik in haar kont. En toen kwam ze klaar…. haar onderlichaam trilde als een malle, en druppeltjes zweet liepen van haar rug af. Ik haalde mijn vinger van haar gevoelige plekje en likte deze af. Heerlijk smaakte ze, wat was ze nat, ik voelde een natte plek op mijn been, haar vocht, dwars door mijn spijkerbroek heen, die dankzij mijn enorme erectie eigenlijk wel strak aanvoelde. Ik liet haar haar los en streelde weer zachtjes over haar rug. Ze lag nog steeds te schokken en te trillen, alsof ze het heel erg koud had. Toen begon ze te giechelen en kroop weer overeind. Ze keek me aan, glimlachte, maar zei niets. Haar ogen waren bloed rood en volgens mij zag ik een paar tranen over haar wangen lopen.

Toen haalde ze diep adem, pakte mijn hoofd en plaatste haar mond op mijn lippen, en begon als een bezetene haar tong in mijn mond te steken. Ik was hier wel een beetje door overdonderd en zoende zo goed als ik kon terug. Ze zoog op mijn tong en beet zachtjes op mijn onderlip terwijl haar ene hand onder mijn shirt mijn borstkas streelde en haar andere hand mijn gulp probeerde open te maken. Het voelde geweldig, toen ze mijn pik uit zijn krappe gevangenis liet ontsnappen slaakte ook ik een zucht van opluchting, het voelde heerlijk om mijn kloppende en brandende lid aan de lucht te kunnen koelen. Toen stak ze twee van haar vingers in mijn mond. Ik proefde haar kutvocht, ze stak haar vingers weer in haar natte doos en voedde mij haar sappen, maar zelf snoepte ze er ook van. Het was een rare verstrengeling van onze tongen en haar vingers geworden, met als overheersende smaak haar eigen heerlijke vocht.

Haar andere hand kneedde mijn ballen terwijl ze me liet genieten van haar tong en sappen. Ze trok haar hoofd weer naar achter, keek me aan en riep: “Ik wil je pijpen als een hoer, nat hard, diep, hoe jij het hebben wil, zeg het en ik doe het!!” Zo kon ik Lyn niet, meestal was ze gewillig en liet alles met haar doen wat ik wou, maar nu nam zij het initiatief. Ze wou me weer kussen, maar ik duwde haar hoofd weg. “Ik zoen geen hoeren, en hoeren horen niet op de bank te zitten, dus op je knieën jij slet, en doe die japon uit, ik wil je tieten zien!!” Ik zei het met groot machtsvertoon, want ik was immers de baas. Beduusd deed ze wat ik zei, ze deed haar Japon uit. “Kom eens hier,” commandeerde ik “ik wil aan je tepels zuigen.” Lyn stond gebukt voor me en duwde haar borsten in mijn gezicht. Met twee handen tastte ik toe en likte en zoog waar ik bij kon. Haar tepels waren hard en haar boezem was zacht. Toen zei ik dat ze naar de badkamer moest gaan en dat ze zich moest gaan opmaken als een hoer, veel oogschaduw, mascara en felrode lippenstift, en ik wil dat je je haar in een staart doet, zodat ik je hoofd vast kan pakken als je me pijpt.

Lyn deed haar slipje weer omhoog, die nog steeds om haar knieën hing. Ik plaatste snel mijn hand tussen haar benen en wreef over haar slip, ze was nog steeds nat en haar broekje was dat nu ook. “Doe die slip maar uit” zei ik “en ik wil je reet zien als je dat doet!” Ze deed wat ik opdroeg, ze draaide zich om, spreidde haar benen een beetje, om mij een goed uitzicht te geven op haar prachtige billen en schaamlippen. Ze bukte voorover en deed haar slip uit en gaf hem aan mij. “Goed zo meisje” zei ik, mijn lul was nog steeds knetterhard “en schiet op!”. Lyn liep snel de kamer uit terwijl ik grijnzend op de bank achter bleef. Ik rook aan haar slip en sloot even mijn ogen.

Ik stond op en liep naar de slaapkamer, in de ladekast lag ons doosjes met speeltje, dildo’s, glijmiddel, een kleine buttplug en haar halsbandje. Mijn erectie was ondertussen al weer wat minder. Ik stopte mijn pik weer in mijn onderbroek en deed mijn schoenen, sokken en spijkerbroek uit. Ik pakte het halsbandje en liep naar de badkamer, haar slip had ik nog steeds in mijn hand, die geur maakt me altijd geil. Daar stond Lyn, naakt voor de spiegel, ze had bijna alles gedaan wat ik vroeg, haar ogen waren schitterend opgemaakt, ze had het eigenlijk niet nodig, maar dit stond haar heerlijk sletterig. Haar haren had ze braaf in de een staart gedaan, ik zag dat ze bezig was met uitzoeken van de meest geschikte kleur rode lippenstift, ze keek me aan terwijl ze haar lippen tuitte om ze rood te maken. Ik staarde haar ook aan en knikte goedkeurend. “Nog twee dingen om het af te maken” zei ik, terwijl ik naar haar toe liep. Ik haalde de halsband achter mijn rug vandaag en Lyn hield gewillig haar staart omhoog terwijl ik hem om deed.

“Nu ben je mijn hoertje” fluisterde ik in haar oor terwijl mijn handen haar hele lichaam betastte, haar nek, haar borsten, haar billen en ik voelde tussen haar schaamlippen, nog steeds vochtig. “Goed zo slet, nog steeds nat” ik haalde mijn hand weg en hield ze voor haar mond. Sexy en langzaam likte ze mijn vingers schoon. “Ben je mijn hoer?” vroeg ik. “Ja” zei ze. Ik gaf haar een pets op haar billen en zei dat ze mij moest antwoorden. “JA!!” gilde ze “Ik ben je hoer, ik ben je slet!”. Ik gaf haar nog een paar tikken op haar billen en zei dat ze haar rode naaldhakjes moest aantrekken en naar de slaapkamer moest komen. Ik liep alvast vooruit en ging op de rand van het bed zitten.

Toen Lyn in de deur opening verscheen leek het alsof er een godin uit de oudheid binnen kwam. Haar silhouet was in de vorm van de perfecte vrouw, met rondingen op de juiste plaats. “Kom binnen” zei ik streng. Normaal zou ik meer genieten van haar schitterende verschijning, maar ik was gek van de geilheid, ik moest klaarkomen en snel. Ik ging staan en haalde mijn half slappe lul uit mijn onderbroek. “Op je hurken,” beval ik “handen op je rug en kijk me aan”. Als een brave slet deed ze wat ik zei, terwijl ze moeite had haar evenwicht te bewaren opende ze haar mond al om mijn lid in gulzig naar binnen te werken. Snel pakte ik haar bij haar hoofd en duwde haar naar achter. Ze viel met haar kont op de grond en keek me een beetje beduusd aan.

“Had ik al opgedragen dat je me kon pijpen? Je zou doen wat ik zeg, heb je dat begrepen?” zei ik op een autoritaire toon. “Ja” stamelde ze. “Ja wat?” schreeuwde ik “Met twee woorden praten zoals goede hoeren behoren te doen”. “Ja meester!” schreeuwde ze “Ik zal doen wat u me opdraagt, want ik ben uw hoer”. Ik stapte uit mijn onderbroek en ging weer op de rand van het bed zitten. “Kruip naar me toe en lik mijn ballen”. Lyn ging op haar knieën zitten en schuifelde zo snel ze kon naar me toe. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en pakte mijn lul vast en begon mezelf langzaam af te trekken, terwijl zij met lange halen haar tong over mijn ballen liet gaan. Af en toe voelde ik een druppeltje spuug langs mijn aars glijden. Dit was hemels. “Goed zo” zei ik “Nu mag je me pijpen en denk er aan, handen op je rug en ik wil dat je mijn lul zo diep mogelijk in je keel laat glijden. Ik wil dat je me aankijkt, ik wil je horen kokhalzen, ik wil rode ogen en tranen zien”.

Uit ervaring wist ik dat Lyn best wel diep mijn geslacht in haar keel kon krijgen, maar ik wist ook dat het haar grote moeite kostte. Haar mond voelde heerlijk warm, ze wist wat ik lekker vond, lange halen, en zo diep mogelijk. “Sneller” beval ik “Jij kwam net ook heerlijk klaar, nu is het mijn beurt.” Ik pakte haar haar bij haar staart en begon het tempo aan te geven. Ik drukte haar hoofd naar beneden en hield haar stevig vast. Ik wist dat ze nu geen adem meer kon halen, ze keek me nog steeds aan, haar ogen verwaterde en veranderde van wit naar wazig rood.

Ik trok haar hoofd weer omhoog. Lange slierten kwijl vielen op mijn pik en stroomde langs mijn ballen. Lyn kon weer ademhalen en zuchtte een paar keer diep terwijl ze bleef slikken, haar kokhals reflex zorgde voor een overmatige productie van mondvocht en ik kan niets anders zeggen dan dat het heerlijk voelde, warm en slijmerig. Nog een paar maal drukte ik Lyn haar hoofd naar beneden, het slurpende geluid, haar verstikkende ademhaling, het gevoel van mijn pik in haar keel, het was allemaal heerlijk.

“Ik ga je in je mond neuken tot ik klaarkom.” zei ik terwijl ik opstond. Lyn zat nog steeds op haar knieën. Ze kroop een beetje naar achter en leunde met haar billen tegen de muur, dit was voor ons allebei prima. Ik pakte haar bij haar staartje en hield mijn lul voor haar mond, welke ze gewillig open deed. Mat lange diepe halen begon ik haar keel te neuken en Lyn liet het allemaal gebeuren, wat een brave vriendin heb ik toch. Ik liet haar haren los en voelde dat ik ging komen. Ik versnelde het tempo en maakte mijn stoten wat minder diep. Ik vind het het lekkerste gevoel wanneer de rand van mijn eikel over haar lippen glijdt.

Mijn lul brandde en ik voelde het zaad uit mijn ballen stromen. Ik wil zien hoe het ik in haar mond spoot, ik haalde mijn lul uit haar mond en beval dat ze haar mond open moest houden en haar tong moest uitsteken. Met mijn hand richtte ik het puntje het topje van eikel op haar tong. Ik staarde naar beneden en Lyn staarde terug. Mijn zaad spoot met een paar korte straaltjes haar mond in. Een oerkreet ontsnapte uit mijn keel terwijl ik de laatste druppels uit mijn zaadbuis perste. Ik keek haar aan, een mond vol van mijn sperma en een paar druppels op haar tong. Met mijn zaad nog in haar mond nam ze mijn pik in haar mond en zoog mijn pik nog leger dan hij al was. Ik hoorde haar een paar keer flink slikken.

Uitgeteld viel ik achterover op het bed, Lyn kuste nog een paar keer mijn eikel, maar het was te gevoelig.

“Het was heerlijk zij ze” terwijl ze haar hoofd op mijn dijbeen legde. “Dat was mijn tekst” zei ik “Lang niet meer zo lekker klaargekomen”. “Ik ook” zei ze met een glimlach. Ze keek naar de ladekast en vroeg me wanneer we al die andere speeltjes weer een keer gingen gebruiken. Maar dat is een heel ander verhaal…  Misschien staat jouw buurmeisje of vrouw wel op deze site!