Categorie: buurvrouw
2017-07-18 14:39:42
Onze buurvrouw doet het open en bloot!

Een jaar geleden is er een stel naast ons komen wonen die qua eigen privacy het niet zo nou nemen, althans “niet zoals de meeste onder ons het gewend zijn.. Onze buren Wendy (27) en Leo (30) hebben geen kinderen en gaan zorgeloos door het leven “ vrijheid- blijheid”, zo komen zij over. Eigenlijk vanaf het begin dat zij naast ons kwamen wonen en zich ‘netjes’ aan alle buren hadden voorgesteld, hadden Mar (40) mijn vrouw en ik Rene (41) een leuk, open contact met hun. Onze achtertuinen hebben een 90 cm lage afscheiding, dus in de tuin hebben wij geen echte privacy, maar zolang de contacten goed zijn, zien wij dat ook niet als bezwarend voor ons zelf.


Integendeel zelf (…) zij kwamen in juni 2011 naast ons wonen, en al gauw dronken wij over en weer en kopje koffie bij elkaar, of op zomerse avonden een biertje en een wijntje, ja het klikte wel. Wat wij wel al snel zagen, waren hun fysieke instelling op elkaar. Mar en ik zagen hun regelmatig openlijk intiem met elkaar zoenen in hun tuin, en Wendy kleden zich vanaf het begin af aan toen wij hun leerde kennen, heel sexy, met vaak toch wel erg korte rokjes. Ook zagen wij als wij bij elkaar waren dat zij (bijna) nooit een bh aan had. Mijn vrouw is een totaal andere type dan Wendy, Mar is meer van het degelijke, zeker in het openbaar zal zij nooit ergens verschijnen zonder bh of in dermate korte rokjes zoals Wendy draagt. Wij hebben ook twee kinderen van 14 en 9 jaar en daar gaat natuurlijk dagelijks de meeste aandacht en onze zorg naar uit. Het vreet soms energie, daarbij genomen je dagelijkse werkzaamheden, gaat dit alles best wel ten kosten van onze seksuele relatie zoals wij dit (nog) zonder kinderen gewend waren. De passie is er nog wel voor, maar de tijd ontbreekt daar steeds meer voor. Met de komst van onze kinderen,werd ons seksleven toch beperkten. En zoals ik dat steeds meer te zien kreeg, was daar bij onze buren geen spraken van.

De eerste keer dat ik wat meer van onze buren te zien kreeg, gebeurde op een avond dat ik een sigaret in onze tuin stond te roken, het was al donken en rond 22.30 uur liep ik door onze tuin toen ik bij hun naar binnen keek. Hun gordijnen waren gewoon open en ik zag zowel Wendy als Leo naakt liggen op hun zitbank, ze waren duidelijk aan het seksen. In mijn korte schrikreactie ging ik uit hun eventuele zicht zo staan, dat ik vanaf die positie naar hun kon gluren. Wendy zat bovenop Leo, ik kon heel duidelijk zien dat zij neukte en zag zijn lul steeds heen en weer gaan in haar kutje. Haar mooie billen bewogen bij elke beweging op en neer en ik kreeg er een keiharde lul van in mijn broek. Het is niet mijn gewoonte om mensen te bespioneren, maar hier werd ik zo maar mee geconfronteerd in mijn eigen tuin. Ik bleef kijken, en werd er heel geil van. Ik kon er niets van horen, hun ramen en deuren waren wel gesloten, maar zij voelde zich toch duidelijk frank en vrij in hun eigen huis. Het was zeker geen vluggertje, ze namen er uitgebreid de tijd voor en af en toe stopte Wendy even en zag ik haar rechtop op Leo gaan zitten, daardoor kreeg ik ook voor het eerst haar grote tieten te zien.

Natuurlijk is het niet netjes als je de buren begluur terwijl zij met hun liefdesspel bezig zijn, maar dit was ook voor het eerst in mij leven dat ik dit zag. De buurvrouw zag er naakt heel geil en goed uit, ik keek haar het meest wel op haar rug en kont, maar kon ook af en toe haar gevulde kutje zien met buurman,s lul erin. Ik had toch wel 20 minuten lang naar mijn neukende buren staan kijken, toen ik Wendy van Leo af zag stappen, daarbij deed zij met een snelle handbeweging een handdoek tussen haar benen, en liep de kamer uit. Leo bleef nog op de bank liggen, ik kon zijn natte nog stijve lul een stukje op zijn buik zien liggen, maar was daar verder niet in geďnteresseerd. Ik ging weer naar binnen. Mijn vrouw was inmiddels al naar bed gegaan, ik besloot op het maar niet aan haar te vertellen wat ik had gezien, zij zou dit zeker niet appreciëren van mij. Ik kon die avond maar moeilijk in slaap komen. Toen ik Wendy en Leo de avond daarop na mijn werk weer in hun tuin zag, bekeek ik hun toch met andere ogen. Vanaf die tijd begon ik mijn buurvrouw zo ie zo al met andere ogen te bekijken, als ik haar zo maar even sprak. Dan keek ik intensieve naar haar blouse of korte rokjes. Bijna altijd zag ik dan zij geen bh aan had, en ja ik wist hoe Wendy er onder haar kleding uitzag en daar werd ik toch steeds weer geil van. Ik kon er natuurlijk niet veel mee, zij is een mooie, frisse slanke sexy jonge vrouw, en die zat echt niet op mij te wachten “zo dacht ik.

Het zal een week daarna zijn geweest toen ik uit mijn werk rond 17.30 uur thuis kwam en mijn auto op onze oprit parkeerde. Wij hebben een twee onder een kap woning en ik zat nog in mijn auto toen ik Wendy voorover gebukt hun auto zag stofzuigen. Zij merkte mij niet op en ik bleef nog even in mijn auto zitten om naar haar mooie blote benen en kontje te kijken, die lekker heen en weer schudden. Ik keek nog eens goed naar haar achterste, ze had weer zo heel dun zomerjurkje aan, en boog zo voorover in hun auto dat ik een stukje onder haar jurkje kon kijken. Zag ik het nou goed ? ja ik zag het goed, Wendy had geen slipje aan onder haar jurkje, ik zag duidelijk haar blote billen en daar was ging stukje stof tussen te zien van een string. Mijn lul schoot omhoog ik mijn broek, dit was wel een heel spannend erotisch aanzicht, toen ze nog een stukje verder de auto in ging met de stofzuigslang, kwamen haar billen nog een stukje verder omhoog, en zag ik even haar kale vrouwelijkheid.

Ik kon er niet lang genoeg naar kijken! Helaas, mijn buurvrouw was klaar en kwam weer achterwaarts de auto uit met haar aantrekkelijke lichaam, toen zij de stofzuiger uit deed en zich daarbij omdraaide, zag ze ook mijn auto staan. Alleen zat ik daar nog in met een enorme stijve lul in mijn broek, toen ik haar hoorde zeggen, hoi buurman, ik had je niet gehoord! Ik kon moeilijk blijven zitten, dus kwam ik mijn auto uit. Zo stonden wij ineens tegenover elkaar tussen onze auto,s, of ze het nou aan mijn ogen of gezicht zag ? maar ze zei gelijk met een meer dan veel betekende glimlach, pikstaanderig weer hé Rene toen ik haar naar mijn kruis zag kijken. Ja en dan voel je, je toch lullig betrapt als vent. Ik kon zelfs even niets meer uitbrengen en keek Wendy alleen maar aan. Ik zag haar mondlippen bewegen, ik leek even volkomen in trance en verstond niet goed wat ze zei (…) iets van mijn schuld dacht ik te horen, maar als een betrapte puber of gluurder, liep ik naar mijn voordeur. Bij binnenkomst schoot ik direct ons toilet in, zoals Wendy mijn stijve lul in mijn dunnen zomerbroek had gezien, zou mijn vrouw het ook bij mij gezien hebben, en dat wilden ik natuurlijk wel voorkomen!

Het duurde wel even voor mijn erectie was afgenomen, dit verwachten ik niet om Wendy zo onbevangen buiten te zien zonder slipje, en ik had al zoveel van haar lichaam gezien. Wat mij daarna best wel bezig hield “was dat zij mijn stijve had gezien, althans een erectie in mijn broek. Het kon niet anders dan dat zij heel goed wist, daar zelf de aanleiding voor was geweest, ik vroeg mij af hoe dit de volgende keer zou gaan als wij elkaar weer zonden zien en spreken? Tegen Mar moest ik natuurlijk liegen toen ik weer van het toilet af kwam, moest je zo nodig poepen schat vroeg zij met een lach toen zij mij een begroetingszoen gaf, ja zei ik. Die avond verliep rustig bij ons thuis, ik ging nog wel paar keer de tuin s,avonds in om een sigaret te roken, maar kreeg niks spannends te zien bij onze buren. De spanning kwam weer een paar dagen later toen Wendy na het avond eten bij ons aanbelden, Mar liet haar binnen en wilden net aan de afwas gaan. Wendy vertelden dat Leo over werkten en dat zij met geen mogelijkheid haar wasmachine aan de praat kreeg. Ze vroeg of ik er misschien even naar kon kijken? Natuurlijk meid zei Mar, Rene loop wel even met je mee.

Ik zat mijn krant te lezen, maar natuurlijk wilde ik mijn aantrekkelijke jonge buurvrouw wel even uit de nood helpen. Bij binnenkomst zei ze gelijk al, kijk buurman ik heb het zelfde jurkje aan als een paar dagen terug toen ik onze auto stond te stofzuigen. Ik keek nog eens goed naar Wendy en herkende het toen ook, op hetzelfde moment tilde zij haar jurkje op en zei (…) ondeugend lachend, en weer zonder slipje. Wij keken elkaar aan, bijna tegelijk pakten wij elkaar vast, de wilde je toch zien zei ze met een opgewonden stem, ja graag was mijn reactie. Wendy pakte mij gelijk vol op mijn mond, wij begonnen te zoenen en stonden nog maar net een stukje in haar woonkamer, het overviel mij compleet, maar ik werd weer zo geil op deze jonge meid. Het was een duidelijke open uitdaging van haar, anders had zij mij niet thuis weglokt met een leugen, want haar wasmachine heb ik niet gezien die avond, wel haar bed! Wij hebben nog even staan tongzoenen en toen vroeg Wendy mij om even te gaan zitten. Ik wil even iets met je bespreken Rene, en ik hoop je erin mee wil gaan?

Nieuwsgierig keek ik haar aan, waarin mee vroeg ik vol spanning? Nou toen kwam het,.. ik kreeg te horen dat zij en Leo mij hadden gezien die avond toen zij seks in hun woonkamer hadden, dit had zowel Wendy en Leo vreselijk opgewonden “ het idee dat er iemand naar hun keek tijdens de seks. Ze hadden dit uitgebreid besproken met elkaar en toen is bij Leo het idee ontstaan om mij verder proberen te verleiden, daaruit is ook hun geile idee ontstaan om hun auto te gaan stofzuigen, zoals zij had gedaan “zonder slipje. Ook dat en mijn zichtbare erectie daarna in mijn broek had zij tegen Leo verteld. Ik schaamde mij dood op dat moment en bleef mijn buurvrouw zwijgend vol ongeloof aankijken. Ik zal je het je maar eerlijk zeggen, wij zijn opzoek naar een triootje met een man erbij zei ze met een geile glimlach. Ik ben een volwassen vent, maar geloofde mijn eigen oren niet. Ik besefte natuurlijk wel dat zij feitelijk hun interesse daarvoor op mij hadden laten vallen, maar aan de andere kant had ik ook zoiets van (…) welke vent stuurt zijn eigen vrouw daar nou toe aan?

Weet Leo dan nu ook dat ik hier ben vroeg ik? Ja ook dit plannetje hadden zij samen bedacht, het leek mijn buurman beter dan Wendy dit eerst met mij besprak en seks met mij mocht hebben als ik dat zelf ook wilde! Nogmaals, dit kon ik dus amper geloven op dat moment. Leo wilde al een poosje een triootje doen met Wendy, zij vertelde dat de gedachten daaraan haar ook heel geil maakte, maar zij wilden dit niet in hun eigen vriendenkring zoeken, of het doen met een volslagen onbekenden. Ja ‘ en jij heb ons toch al zien seksen lachte zij “en zodoende waren zij bij mij uitgekomen, mede ook omdat ik mij ‘zo was het haar wel duidelijk geworden, ik ook op haar geilde, toch vroeg ze ineens even onzeker of dat daadwerkelijk wel zo was? Ja ik vind jou heel aantrekkelijk Wendy, maar dit overval mij toch zei ik. Hoe zien jullie dat voor je vroeg ik? Mar zou hier al nooit iets over mogen horen of zien, want die zal mij gelijk met mijn koffers buiten zetten en willen scheiden zei ik.

Wendy zag dit niet als een probleem, wij konden dit bij hun in huis doen en moesten daar dan smoesjes voor verzinnen, je bent nu toch ook hier voor de wasmachine lachte zij ondeugende. Ik zat het allemaal aan te horen en was vreselijk geil, mijn lul kon niet stijve worden in mijn broek. Ik had er ook geen woorden voor,de spanning nam alleen maar verder toe tussen ons toen Wendy haar hand op mijn kruis legde., mmm lachte zij. Mag ik hem zien vroeg ze? Ga je gang was het enige wat ik nog kon zeggen. Deze jonge geile meid had meer woorden en lef dan ik op dat moment en maakte mijn broek los. Ik zwijmelde helemaal weg toen zij mij begon te pijpen en lag onderuit gezakt haar verrichtingen zwijgzaam te volgen. Ze pijpte mij helemaal gek, heel diep in haar mond, dan weer lekker likkend met haar tong langs mijn lul en over mijn ballen, nee dit overkomt je niet elke dag! Toen ze ook nog zij dat ik groter en dikker was dan Leo (had ik zelf ook al gezien) gaf ik mezelf over.

Ik streelde mijn hand in haar jurkje, nee Wendy had wederom geen bh en slipje aan, maar wel twee goede stevige tieten met keiharde tepels. Ik kan iedere gezonden vent verzekeren, ondanks uit liefde getrouwd en gesetteld met huisje – boompje en twee alle liefste jonge gezonde kinderen, je gaat voor schut hoor als je zo aangepakt wordt door een super aantrekkelijke,geile jonge vrouw, zoals Wendy is. Zij pijpte mij ook nog eens met toestemming van haar eigen man, en toen dat even door mijn kop schoot, spoot het sperma uit mijn eikel rechtstreeks diep haar keel in. Ik probeerde op dat moment net een tiet uit haar jurkje te friemelen, maar zo ver kwam ik niet omdat ik veel te vlug,en te geil klaar kwam. Zo zei Wendy er zelf van toen zij mijn sperma in had geslikt, jij was geil! Ja vind je het gek lachte ik na even te zijn bekomen, zo lekker ben ik nog nooit gepijpt, gaf ik haar het compliment. Ik wilde haar ook graag verwennen en legde Wendy languit op haar eigen bank.

Shit de gordijnen zijn nog open zag ik, die deed ik zelf voor de zekerheid maar snel dicht voor ik met haar verder seksten. Met opgetrokken benen en rokjurkje lag Wendy al op mij te wachten, ze keek heel geil uit haar ogen toen ik tussen haar benen ging zitten. Ik streelde haar overal, kuste haar aantrekkelijke dijen en kale venusheuvel, en toen ik zag dat zij bij zichzelf haar tieten uit haar jurkje pakte en met haar stijve grote tepels begon te spelen, ben ik haar gaan beffen. Ik rolde van de ene verbazing in de andere bij mijn buurvrouw, haar kutje vloeide veel kutsap, en ze vond het opwindend om van alles uit te roepen. Wendy bewoog heftig met haar lichaam, lag te kronkelen en werd luidruchtig. O wat geil Rene, wat lik je goed, kreunden zij ‘ veel te hard. Ik vrat haar kutje bijna op zo geil vond ik haar , en haar kutje. Super nat, trillende schaamlippen en er kwamen echt kleine bubbels vocht uit haar kutje, ik likte het allemaal op. Wat ik ook super geil vond om te zien was hoe zij aan haar tepels lag te trekken, O ja, begon ze het helemaal uit te schreeuwen toen zij klaar begon te komen. Jullie gaan mij lekker neuken, ik mijn kutje en kontje wil ik jullie tegelijk voelen gilde zij.

Jij met je grote dikke vette lul in mijn kutje en die geile vent van mij in mijn reet kirde ze toen zij spuiten in mijn mond klaar kwam, dit was ook nieuw voor mij, een vrouw die echt vocht uit haar kutje spoot. Man wat werd ik daar zelf ook weer geil van, mijn lul stond alweer stijf en ik wilde haar graag neuken. Ik stond op om mijn broek verder uit te doen, maar toen zij zag wat daar de bedoeling van was, zei ze (…) nee Rene, dat bewaren wij voor de volgende keer als Leo erbij is! Je moet naar huis, ik wil niet dat Mar ergens lucht van krijg zei ze, wij mogen haar niet wantrouwend maken. Daar zat natuurlijk wel wat in, maar toch had ik haar op dat moment graag geneukt. Ik deed mijn broek enigszins met tegenzin weer aan, Wendy kwam ook weer rechtop zitten en wij hebben toen nog even lekker geil met elkaar zitten zoenen. Dit zal Leo straks geil vinden als ik hem dit vertel,lachte zij.

Steek vanavond rond 23.00 uur nog maar even een sigaret op in de tuin, dan zal je het effect hiervan zien bij Leo, ik laat de gordijnen wel open zei ze. Wat voelde ik happy met zo buurvrouw!

Met moeite nam ik die avond afscheid van Wendy en ging weer naar mijn eigen huis terug. Ik durfde mijn vrouw niet aan te kijken toen zij vroeg of ik Wendy had kunnen helpen met de wasmachine. Ja hij doet het weer loog ik uiteraard, en keek daarbij op onze klok in de woonkamer, ik moest nog twee uur vol spanning wachten, voor ik extra van mijn sigaret kon genieten in onze achtertuin. Wendy hield woord die avond, daarover zal ik verder schrijven in deel twee voor jullie...  Denk jij dat je haar aan kan?