Categorie: groente
2017-07-28 08:30:21
Opdracht met een komkommer!

Een tingeltje van mijn mobiel meldde de komst van een nieuwe opdracht van mijn meester. We kennen elkaar niet persoonlijk, maar af en toe heb ik er echt behoefte aan om als een onderdanig slaafje geile opdrachten te vervullen en hij vindt het heerlijk om de resultaten in de vorm van foto’s of filmpjes te bekijken. Een echte win-win situatie dus. Alleen al het speciaal voor hem geselecteerde meldgeluidje bezorgde me een samentrekking van m’n kutspieren. Hij had weer aan me gedacht! ‘Stop iets groots en diks in je kut’, stond er, ‘neuk het en stuur mij het filmpje’. Een opwindende tinteling kroop langs mijn ruggegraat omlaag. Mmm, met die opdracht kon ik wel wat. Na nog wat op en neer ge-app viel de gezamenlijke keuze op een lekker formaat komkommer. Daarvoor moest ik dan wel nog even naar de groenteman, want dat had ik niet meer in huis. ‘Laat de groenteman maar merken waarvoor je hem gaat gebruiken’ luidde je laatste aanwijzing.


Daar ging ik dan, opgewonden en wel, op weg naar het lokale groenteboertje. Een zwierig jurkje aan, hoge hakjes en uiteraard géén lingerie. En natuurlijk op de fiets, want dan waait het zo lekker koel langs m’n al lang vochtig geworden kutje. Daar aangekomen een teleurstelling. Het winkeltje was dicht, alleen de ‘zelf-service’ was open. Daar ging m’n ingestudeerde ‘verleidelijke pose met komkommer’. Jammer maar helaas, niet te lang getreurd, de echte opdracht was toch het maken van het filmpje, dáár ging het om. Ik zocht met trillende handen in de kist naar de mooiste en dikste komkommer, legde het geld in het kistje en ging snel weer naar huis. Alleen al de gedachte aan wat ik met die prachtig glanzende komkommer zou gaan doen, zorgde voor een jeukend klitje en hunkerende lipjes. Thuis aangekomen wist ik niet hoe snel ik mijn fiets moest wegzetten en helemaal uit de kleren moest gaan. Verlangend drukte ik m’n dijen tegen elkaar en kneep ik eventjes in allebei m’n tepels. Eigenlijk wilde ik nu hard genomen worden, wat was ik geil geworden.

Zorgvuldig waste ik de komkommer onder de koud stromende kraan, wetend dat ik van koude nog een extra stimulans krijg. Op de badkamer liet ik mij op de zachte mat zakken, halfrechtop steunend tegen de muur. Na een korte verwennerij van mijn klit en kutje door mijn vingers, pakte ik de koude komkommer en zette hem tegen mijn lipjes aan. Een hele zachte stoot en hij schoot naar binnen. Een zucht ontsnapte mij, mmmmm, dit had ik al véél eerder moeten doen, wat voelde dit hard, koud en geil in mijn hete kutje. Als vanzelf begon ik mijn grotje te neuken met dit heerlijke ding en spanden mijn kutspieren zich als vanzelf om de komkommer heen. Dit voelde heerlijk vol en meteen nam ik mezelf voor om een heerlijke dikke vibo te bestellen om dit gevoel vaker te kunnen beleven.

Ik had uiteraard een filmpje gemaakt en stuurde dit naar mijn Meester. Meteen kwam het antwoord. ‘Dit was de smalle kant, snij het steeltje van het dikke uiteinde af en gebruik die kant om jezelf klaar te neuken. Ik wil weer een filmpje als bewijs’. Ik schrok, want die dikste kant was een heel stuk breder dan de kant die ik nu in mijn kutje had gehad. Terwijl ik schrok, merkte ik ook dat ik erg opgewonden werd van het idee om iets met de doorsnede van mijn eigen vuist in mijn kutje te krijgen. Zou het wel passen? Hoe zou het voelen? Dat ik het graag wilde, leed geen twijfel, mijn kutsappen vloeiden rijkelijk langs m’n dijen, alleen al van het idee.

Op naar de slaapkamer, waar ik comfortabeler zou liggen dan zo in de badkamer. Ik spreidde mijn benen en plaatste de komkommer, nu met de dikke kant, tegen mijn kutje aan. Ik merkte al meteen dat de weerstand nu veel groter was dan de eerste keer en bewoog het dikke ding daarom zachtjes pompend op en neer, ondertussen steeds meer kracht uitoefenend op mijn neukgrotje. Opeens schoot de koude staaf een heel stuk naar binnen. Ik verhoogde het tempo en de kracht waarmee ik mezelf neukte steeds verder en verder, totdat het enorme en koude ding niet verder naar binnen kon. Ondertussen lag ik te kijken en mezelf op te geilen op het feit dat die komkommer zeker tot halverwege in mijn kutje verdween. Door het aanspannen van mijn kutspieren perste ik sap uit de komkommer, waardoor de kruidig-frisse geur van de groente zich vermengde met de zacht-zoete geur van mijn kutsappen.

Het gemaakte filmpje stuurde ik naar mijn Meester die hier zeer verheugd op reageerde. ‘Ben je al klaargekomen, sletje? Dat mag nu’ Blij met deze toestemming pakte ik mijn vibo en zette deze tegen mijn klitje terwijl ik de komkommer in hoog tempo in en uit mijn kut ragde. In no-time kwam ik overheerlijk klaar, een ongekende sensatie met zo’n goedgevulde neukgrot. Een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Na deze opdracht heb ik er geen meer gehad die me zo bevredigd heeft. Wie weet, misschien krijg ik er vandaag nog wel eentje. Van jou misschien? Ik ben er klaar voor.  Deze meiden zitten vol passie en zijn botergeil!