Categorie: grotelul
2017-07-18 14:45:54
Weekje alleen thuis!

Hallo allemaal, Ik zal mezelf ff voorstellen... Ik ben Caia, 19 jaar, heb een slank postuur en een grote C cup. Het was ergens in mei in 2012, toen mijn ouders een week naar Corsica waren om even tot rust te komen. Ik besloot dus om die dinsdag dat ze weggingen. Even naar de sexshop te gaan in Amsterdam. Ik kwam daar binnen en de hemel ging open voor me. Overal heerlijke dildo's en vibrators. Een jongeman vroeg of hij me kon helpen, en dat kon hij! Ik zei dat ik niet zo'n smalle kut had dus dat er makkelijk een kleine 10 cm breed in kon. Hij knikte serieus en liet me een heerlijke dildo zien. Hij was ook nog es met 50% korting dus ik kocht hem. Ik kwam thuis na een heerlijke avond dansen in de disco. Ik was doodop. Ik lag in bed en had nog zin in seks, maar ik was veel te moe, ik speelde nog even met mijn klitje en viel toen voldaan in slaap.


De volgende morgen werd ik gelijk al ondeugend wakker :-) Mijn kutje was al zeiknat, misschien kwam het door de droom van vannacht, ik had seks met mijn neef gehad in de droom! Ik zat aan het ontbijt toen ik de brievenbus hoorde, ik liep naar buiten en zag niemand. Ik deed de brievenbus open en zag een brief... Er stond met markeerstift op geschreven; kom straks naar Bloemenlaan, er wacht een verassing op je. Ik had geen slecht vermoeden dus deed ik mijn korte rokje en mijn hemdje met spaghetti bandjes aan.

Eenmaal aangekomen bij het adres zag ik een heerlijke getinte jongen met een geweldig sixpack. Ik schatte hem niet ouder dan twintig.

Ik belde aan en de jongen kwam de tuin uit en deed open. Toen hij mij zag kwam er een ondeugende grijns op zijn gezicht. We liepen naar binnen en hij vroeg of ik thee of koffie wou, ik zei dat ik geen dorst had maar wel honger. Weer die grijns. Wel, daar kan ik je wel mee helpen zei hij en hij duwde me op de bank, en hij tongde me intens lekker. Ik vond het lekker dus liet ik het gaan. Toen voelde en zag ik hoe zijn lul begon te groeien in zijn korte broek. Ik gaf hem nog één lekkere tongzoen en ging toen met mijn hand op zoek naar zijn keiharde paal. Ik deed zijn broek naar beneden en er floepte een lul uit van minstens 23 cm Lang! Hij deed ondertussen mijn rokje omhoog en vond mijn hete kletsnatte kutje. Meteen stak hij er een vinger of 3 in. Hij kuste me toen overal totdat hij bij mijn klit aankwam. Hij ging toen met zijn tong rondjes om mijn klitje heen. Een siddering ging over me heen. Hij stopte met likken en haalde zijn enorme paal tevoorschijn. Hij deed mijn benen uit elkaar en ramde in een keer zijn harde paal naar binnen, ongelooflijk hoe snel hij klaarkwam! Dat was trouwens voor mij ook de reden om mijn kutspieren te laten samentrekken, ik gilde het uit ;) Na die heerlijke middag ben ik die week nog wel vaker naar hem toe gegaan :)

Geile groetjes, Caia  Wil jij samen onder de douche?