Categorie: interracial
2017-07-31 08:09:03
Zeiknat in het zwembad!

Het is woensdag en Joyce is samen met haar dochtertje van zes jaar in het zwembad voor haar wekelijkse zwemles. “Heb je zo even?” vraagt Frank, de zwemleraar van haar dochter. Terwijl hij zijn hand op Joyce’s schouder legt, zegt hij: “Ik wil de voortgang van Caroline even met je bespreken.” “Tuurlijk” stamelt Joyce en ze voelt dat ze een kleur krijgt van zijn aanraking. Joyce is altijd al erg gecharmeerd geweest van Frank. Hij is een knappe gespierde neger en oud topzwemmer. Ze fantaseert regelmatig over wat er in zijn strakke zwarte zwembroek verborgen zit, als ze langs de kant op haar dochter zit te wachten. Frank wenkt naar Joyce dat ze naar zijn kantoortje kan komen en het duurt niet lang voor ze daar naar binnen stapt. “Neem plaats” zegt hij beleefd en wijst haar een stoel aan. Zelf gaat hij achter zijn bureau zitten. Joyce trekt haar shirt nog even strak om de contouren van haar borsten goed zichtbaar te maken, terwijl ze gaat zitten. Ze realiseert zich dat het geblindeerde glas van het kantoortje wel zicht biedt op het zwembad, maar dat je vanuit het zwembad niet naar binnen kan kijken.


“Vandaag neemt mijn stagiaire de les over, zodat we even rustig kunnen praten.” zegt Frank. “Caroline doet het enorm goed en ik denk dat ze wel klaar is om af te zwemmen” vervolgt Frank. Ondertussen staat hij op, om als een kapitein op de brug door het raam te kijken. “Kijk maar, ze heeft totaal geen angst voor het water”. Joyce gaat naast hem staan en ziet hoe Caroline lekker aan het zwemmen is. Haar dochter wordt aangemoedigd door een jonge zwemlerares in opleiding. “Caroline is net zo knap als haar moeder” zegt Frank ineens en hij verrast Joyce door haar hand te pakken. Joyce voelt hoe haar hand tegen zijn kruis gedrukt wordt. “Ik heb je wel zien gluren” zegt hij en lacht vriendelijk naar haar. Joyce voelt zich een beetje opgelaten, ze is immers getrouwd, maar dat kan haar nu even niet zoveel schelen. Schaamteloos begint ze de bobbel in Frank’s zwembroek te kneden. Ze voelt hoe zijn lul groeit, terwijl ze hem masseert met haar hand.

Frank kust Joyce en speelt met haar borsten door de stof van haar shirt heen. Haar tepels reageren en Frank voelt ze tegen zijn handpalm prikken. Frank trekt zijn zwembroek uit en Joyce schrikt even van de lengte van zijn zwarte stijve negerpik. Maar haar geilheid en nieuwsgierigheid overwinnen snel. Ze trekt haar shirt en beha uit en toont haar mooie pronte borsten met roze tepels aan hem.

Hij bedenkt zich geen moment en neemt haar tepels in zijn mond om er op te zuigen als een baby. Zijn grote handen masseren haar stevige tieten. Joyce kreunt en pakt zijn grote lul. Ze beweegt haar hand over zijn paal en verbaast zich over de afmeting ervan. Ze kan haar hand niet eens om zijn lul sluiten, zo groot en dik is hij. Zijn hengsten lul klopt in haar hand en ze vraagt zich een beetje angstig af of deze wel in haar strakke kutje past.

Ze kleedt zich snel verder uit. Frank kijkt gefascineerd en opgewonden toe en trekt daarbij ondertussen aan zijn lul. Als Joyce helemaal naakt voor hem staat, duwt Frank haar met zachte hand op zijn bureau en spreid haar benen. Zo op de rand van het bureau gezeten, op precies de goede hoogte, ziet haar kutje er uitnodigend uit. Hij heeft vrij spel. Joyce ziet aan de andere kant van het raam de jonge zwemlerares staan. De jonge vrouw aan de andere kant van het raam heeft geen idee wat zich hierbinnen afspeelt.

Frank plaatst zijn grote zwarte pik tegen Joyce’s natte openstaande kutje. Zonder mededogen ramt hij zijn zwarte neuk paal diep naar binnen. Joyce krijgt geen lucht meer en voelt even een stekende pijn omdat haar kutje zo ver wordt open gespert. Maar al snel komt het lust gevoel weer naar boven. Frank pompt met grote kracht en snelheid zijn pik in en uit haar kletsnatte spleet. Haar opgerekte kut staat strak over zijn lul.

Joyce kreunt luid en kijkt geschrokken door het raam. Maar niemand kan iets horen door het lawaai in het zwembad. Bovendien zijn ze met heel andere dingen bezig. Het idee dat het onwetende meisje maar een paar meter van hun neukpartij vandaan is, maakt haar nog geiler. Frank gaat onverstoord door met het neuken van de moeder van zijn leerling en geniet zichtbaar. Hij bukt regelmatig om even aan de geile tieten te zuigen en Joyce een kus te geven. Bij elke stoot voelt Joyce zijn lange pik diep in haar baarmoeder stoten en niet veel later komt hij klaar. Golven warm zaad vullen haar kut terwijl Frank zijn pik terug trekt. Hij spuit nog wat sperma over haar kut en gebruikt zijn hand om de laatste druppels uit zijn pik te wringen. Joyce komt tegelijk met Frank met een kreet klaar als ze zijn warme sperma in zich voelt spuiten. Nu ligt ze even uitgeput na te hijgen op het bureau.

“Je kunt je daar even opfrissen” zegt Frank vriendelijk en wijst naar de kleedruimte aan de achterzijde van het kantoortje.

Joyce wast het sperma van haar lichaam en maakt haar kutje nog even schoon. Frank wast daarna zijn lul en Joyce voelt haar kutje al weer nat worden bij de aanblik van die half slappe zwarte pik. Maar ze weet ook dat er geen tijd meer is, want de les is al bijna afgelopen. Beiden zijn net weer aangekleed als Joyce’s dochtertje binnen komt lopen.

“Caroline ik heb goed nieuws! Je mag afzwemmen” zegt Joyce enthousiast.  Gewoon vragen of ze zin hebben om te neuken!